Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már különleges hatása az...

Volt már különleges hatása az életedre ennek az oldalnak, pl. összejöttél innen valakivel, stb. Ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés
okt. 6. 17:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Igen volt egy tőlem jóval fiatalabb lány. Párszor találkoztunk, és bár a végén csalódást keltett a viselkedése, azért jó érzéssel gondolok vissza rá, és nem fogom őt elfelejteni. Nem bánnám ha újra megkeresne.
okt. 6. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
37 évesen elkezdtem levelezgetni innen egy 16 éves lánnyal. Aztán mikor képküldésre került a dolog, valszeg az apja észrevette az egészet, mert utána hirtelen törlődött a profilja. 😂
okt. 7. 02:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem 16 éves lány volt, hanem valami kamus, aki szívatott téged.

okt. 7. 07:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Pozitív hatása, hogy lenyugodtam, és volt kivel beszélgetnem.

Nagyot csalódtam egyszer, hogy feltettem egy számomra fontos és "életbevágó" kérdést, és válaszok helyett le lettem hülyézve. Azért az fájt.

Összességében imádom az oldalt. Tanulságos. Barátokat nem szereztem. Viszont bármiről lehet beszélgetni, az nagyon jó.

okt. 7. 08:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Pont nemrégen lett egy nethaver, napi szinten beszélünk, egyszer talán találkozunk is.
okt. 7. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:

#12 Ki kell hogy ábrándítsalak, de az a 16éves lány valahogy így nézhetett ki a való életben :D

[link]

okt. 7. 09:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak annyi, hogy napi szinten itt töltök több-kevesebb időt (régebben órákat is akár), bár csak válaszolgatok, kérdésem évek óta nem volt, bár már érik egy. Más hatása nem volt/nincsen.
okt. 7. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!