Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gangxta zolee miért ezt a...

Gangxta zolee miért ezt a vonalat képviseli, ha meglátásom szerint jó körülmények között nőtt fel?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, gangxta zolee nem ismeretlen sem nekem, sem a környezetem számára . Nincs ember aki ne ismerné a nevét. Ő az a tipikus rosszfiús imázzsal rendelkező rapper, aki szét van varrva, “ proli”. Viszont ha ilyen jó körülmények közül jött, akkor mi vezette rá erre? Zeneileg is tök oké, félreértés ne essék.

okt. 24. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pénz.
okt. 24. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a "Ki a f*sza gyerek?" pont arról szól, mennyire hamis a kép, amit róla közvetítenek.
okt. 24. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon nem nagyon van hood, meg fekete közösség se nagyon, szóval egyik se egy az egyben autentikus.

De pl 50 Cent se szegény legénynek indult, vannak ilyenek is.

Viszont a rap zene alap álma az, hogy a sebbiből jött valaki, kicsit rosszzalkodott, és most úgy él mint egy kiskirály.

Azzal nem lehet eladni, hogy anyám pénzügyi szakértő, apám ügyvéd, de fuck da police mert az nagyon hülyén nézne ki.

okt. 24. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Gangxta zolee miért ezt a vonalat képviseli, ha meglátásom szerint jó körülmények között nőtt fel?"

ganxsta zolee anyja és apja is viszonylag bejáratott színész volt. tulajdonképpen belőle is egyfajta színész lett, a gengszer imidzs neki egy szerep. ez a pálya anyagilag jó hátteret tud biztosítani, gondoskodást, érzelmeket, életstílust tekintve már nem annyira. ganxsta az anyjának egyetlen gyereke, de a negyedik házasságából, és még ez is válással végződött. a züllés, piálás már nem szerep, azt valóban élte és éli. meg szerintem otthon egy kicsit besokallt a magaskultúrától és a vele együtt járó sznobériától. úgy általában mindig is utálta a társadalmi képmutatást, élvezi a polgárpukkasztást.

okt. 24. 16:59
 5/8 Kedves Vezető ***** válasza:
83%
Ha megnézed a magyar zenészeket, pl Omega, szb, legtöbb Budai gyerekek, de Snoop Dogg is tanult, meg úgy mindenki jómódú volt aki befutott.
okt. 24. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

#5.

2pac és Eminem is mélyszegénységből jött.

De ha nem csak rapperekben gondolkodunk, akkor Dolly Parton is 12 testvér mellett, egy romos faházban nőtt fel, Shania Twain 22 éves korában autóbalesetben meghalt az anyja és nevelőapja, onnantól kezdve nem csak magát, de 4 testvérét is neki kellett eltartania… Aztán (állítólag) 400 millió dollárra növelte a vagyonát.

okt. 25. 11:57
 7/8 Kedves Vezető ***** válasza:

Kivételek mindig vannak, Te most azokkal jössz.

És ? "Legtöbb" mi nem érthető ebben ?

okt. 26. 06:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Te azt írtad, hogy “mindenki jómódú volt aki befutott”.
okt. 26. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!