HErBY régi videói?
Mint ismeretes, HErBY (Dely Péter) az imént megszüntette YouTube-csatornáit, ezzel törölve 10+ év munkáját és több mint 14 ezer videót összesen.
Bár ahogy sokan, én sem támogattam az elmúlt években tanúsított viselkedését, régen nagyon szerettem a tartalmait. Fiatal vagyok még, és valamennyire a korai YouTube-éveim meghatározó alakjává lett, mivel ő volt a Magyar YouTube királya, amikor csatlakoztam.
Most, hogy törölte a csatornáit, elvesztek az értéket képviselő videói véglegesen. A Wayback Machine-ben csekély számmal kerültek ezek mentésre, és eddig nem igazán látok nagy kaliberű reupload-csatornákat sem.
Lesz még valaha lehetőségünk újra megtekinteni a régi nézői Minecraft pálya végigjátszásokat, Adobe-szoftver tutorialokat, PostaCucc sorozat részeit, a STeVE és ÉN sorozatát, és egyéb, tényleg kemény szerkesztési munka árán létrehozott tartalmakat?
Újra a neten lehet, ha:
- valaki archiválta mindet és újra megosztja valahol
- a készítőnek megvannak az eredeti felvételek és újra feltölti
Előbbire kicsi az esély, mert ekkora mennyiségű anyagot nem biztos, hogy sokan bevállalnak tárolni 'hátha jó lesz még egyszer' alapon, ha úgyis fent van a neten. Utóbbira azért kicsi az esély, mert Herbert kezd megzakkanni, és elengedni mindent.
Volt egy utolsó részeg live-ja, de irdatlan nagy hülyeségeket beszélt.
Hogy a ranter szcéna nézői kártékonyak, hogy mannin bárkit elintéz hogy eltüntessék a netről, hogy ő volt aki az internetet elkezdte.
Meglepett amugy, hogy a kutya se beszelt rola jutubon
Mikor fenykoraban torolte magat akkor a 444 is lehozta, most meg senkinel nem lattam errol videot vagy akarmit
8.
A legnagyobb fájdalom neki, hogy senki nem érdekel. Nyilván a törléstől azt várta, hogy mindenki felkapja, róla beszéljen az ország. Fájhat neki, hogy szabályosan senki rá se szagolt...
Magának köszönheti, mert még a legnagyobb rajongóját is leütötte és üvöltözött vele az utcán. Pedig az az ember támogatta pénzzel és bálványozta. Egy manipulatív alkoholista, aki a nőt is kihasználjs, akivel él. Ha valamelyik kiscsaj akarna tőle valamit, azonnsl elmúlna a nagy szerelem, de amíg nincs jobb, addig kihasználja.
A másik nagy barátjának is képes volt a feleségével lefeküdni.
Ilyen ember nem érdemel sajnálatot. A sümegi ház is a ölébe hullt, azt sem értékelte, ahogy az eladásából származó pénzt.
Nála jobb emberek sokksl rosszabb körülmények között élnek, inkább őke t sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!