Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson volt a 80-as...

Michael Jackson volt a 80-as években a valaho volt legnépszerűbb ember a földön?

Figyelt kérdés
okt. 11. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10# Sok ember rosszul tájékozódik, közöttük te is 😏

Ismétlem, nem fogok veled vitatkozni

okt. 19. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:

“What Michael's symptoms communicate is a pre-morbid condition of NPD. As a result, co-morbidity of Major Depressive Disorder and drug abuse came about, which brought on the psychosomatic symptoms of Body Dysmorphic Disorder, Sleep Disorder and Anorexia Nervosa.”

Kettőnk közül én vagyok az egyetlen aki nem fog vitázni.

okt. 19. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
13# Honnan másoltad ki ezt a butaságot 🤣
okt. 19. 17:49
 14/16 anonim válasza:

Michael Jacksonnak nem voltak problémái a 80-as években. 1993ban indult meg nála a lejtő, súlyosan depressziós volt, borzalmas gyerekkora miatt, és persze a vádak miatt. HIStory albuma emiatt is sokkal személyesebb.

Szerintem MJnél a nagy lejtő 2000-ben indul, az Invincible album sikeresebb lett volna, de sony cenzúrázta, 2003-ban meg a botrány teljesen tönkretette, nem hiába volt az utolsó fellépése 2002-ben.

Michael Jackson 1999-ig szerintem topon volt, 1997-es koncertsorozatai a leglátogatottabbak voltak abban az évben.

This is it egy lehetőség lehetett volna a nagy visszatérésre, de Michael addigra olyan erős álmatlanságban és depresszióban szenvedett, ami miatt nagyon le volt szádalva.

Egy kis érdekesség, hogy Michael 2000-es években elég egyedien nézett ki, nem csúnya volt, de teljesen máshogy öltözött, viselte a haját, emiatt is mondták, hogy "szétműtette" magát. A this is it alatt visszatért a göndör haj, ing-maszk-napszemüveg, ingek, és full ugyanúgy nézett ki mint a 90-es években. Szóval erről ennyit...

okt. 24. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:

14. Egyik szavaddal ütöd a másikat. A szöveged 85%-ával egyetértek, majd azt írod, hogy pont olyan volt, mint a 90-es években. Egy álmatlansággal szenvedő depressziós 50 éves ember nem tud olyan lenni, mint fénykorában. Sajnálatos, hogy ennyire elvakultan látod a dolgokat…

Pedig én is Michael fan vagyok.

okt. 24. 11:50
 16/16 anonim válasza:
Kinézetre gondoltam
okt. 24. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!