Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mostanában mindenki füvezik?

Mostanában mindenki füvezik?

Figyelt kérdés
Azahriah, pogány induló,krubi,novak808,desh, és kb minden hazai rap/pop előadó a füvezésrol ir szamot,vagy legalábbis muszáj beleirnia mekkora dzsót tekert este...nem itelem el,de komolyan ott tart a világ hogy kb minden előadó drogozik és erre biztatja a rajongokat is?
okt. 2. 05:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát én nem neveznék egészségtudatos embernek olyat, aki időnként belekóstol a drogba.

[Mellesleg nem bűncselekmény ez, és te a neten írsz erről, ahol lenyomozhatnak? LOL]

Aki egészségtudatos akar lenni, az vegyem példát Cristiano Ronaldo-ról. Ő még Coca-Cola-t sem iszik. Na ő egészségtudatos.

okt. 16. 07:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Elírtam:

#10-nek ment az előző, #11-es válaszom.

okt. 16. 07:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem mennél máshová okoskodni?🥹nem igazán érdekel a véleményed se a drogokrol se semmiről. Nem értünk egyet, kész. Fáraszd magad máshol
okt. 16. 07:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Mellesleg nem bűncselekmény ez, és te a neten írsz erről, ahol lenyomozhatnak? LOL]

Még a kérdésem se sikerült elolvasnod ezek szerint ahol a zeneszek nyilt fuvezese a téma 🥹😃szted a rendorok rám fogják törni az ajtót mert ideirom hogy tavaly egy buliban (ki tudja hol és kivel) elszivtam pár slukkot 😃? Hagyjad már magad

okt. 16. 07:52
 15/19 anonim ***** válasza:

#Kérdező

Nem ismerem pontosan a drogozásra vonatkozó magyar törvényeket, mert engem nem érintenek. De azt tudom, hogy a kábítószerterjesztés bűncselekménynek minősül, szóval ha egy buliban pl. Pistike odaadja Lacikának a cuccot, akkor onnantól talán minősíthető terjesztőnek.

Hogy a rendőrség rád töri-e az ajtót, azt nem tudom, de az biztos voltak, akinél kopogtattak, és vittek el innen az oldalról embert.

Azt viszont megígérem neked, hogy ha egyszer eljutnék odáig a karrierem során, hogy beleszólásom legyen Magyarország törvényeibe, akkor kezdeményezni fogom, hogy sokkal jobban szigorítsa meg az kormány a magyarországi kábítószer kereskedelemre és fogyasztásra vonatkozó törvényeket.

Na, aztán majd meglátjuk, ki "okoskodik".

Szia.

okt. 16. 08:01
 16/19 A kérdező kommentje:
15# kedvesem. Full nem vágod mi mit jelent,de latom eszed az nem sok van. Idáig eljutni miközben pont arról tettem fel a kérdést hogy életvitelszerűen pont hogy elitelem mind a drogozást,mind a piát, azért kemény. Persze gondolom nekem az az évi egy is ÚRISTEN ÚRISTEN DROG!! Miközben jó magyar módjára a pálinka teljesen rendben van😃inkompetens emberekkel nem állok le vitatkozni ne haragudj.es mivel azt sem tudod én hol élek és hol szivtam, így még nevetsegesebb a kis fenyegetésed🥹a rendőrségnek pedig sose lesz akkora kapacitása hogy random füveseket kergessenek🤣 pláne amíg hivatalos szerveknek is irgalmatlan része van a drogkereskedelemben. Csíra gyerek xd
okt. 16. 10:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy valami 16-17 éves srác vagy a szóhasználatodból.

Csak okosan barátom, ugyanis az oldalon nem tűrik a személyeskedést, nem az iskolában vagy, hogy "csíra gyereknek" nevezz.

Én egyébként nem fenyegettem senkit, téged, sem mert nem érdekel a személyed. Annyira nem érdekel, hogy felőlem bármi történhetne veled. Mindegy nekem, hogy milliárdossá válsz-e holnap, vagy hajléktalanná, nem érdekel.

Tőled függetlenül mondtam azt, hogy ha eljutok addig a ranglétrán, hogy Magyarország törvényeihez hozzá tudjak nyúlni, akkor hozzá is fogok, mert a jelenlegi rendszer szerintem javításra szorul.

Én pl. nem engedném, hogy olyan sztárok szerepeljenek a médiában, akik nyílt titok, hogy drogoznak, ezt én a kiskorúak burkolt megrontásának tekintem, mivel a sztárokat sokan követik és utánozzák.

okt. 16. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
*téged sem
okt. 16. 19:36
 19/19 A kérdező kommentje:

Aki egészségtudatos akar lenni, az vegyem példát Cristiano Ronaldo-ról. Ő még Coca-Cola-t sem iszik. Na ő egészségtudatos

Amúgy ezt úgy mondod mintha valami huha lenne. Én sem iszok, sőt egyáltalán semmilyen cukros üdítő egyáltalán nem is esik jól. Attól pedig még egészségtudatos valaki, hogy nem aszkéta és unnepekkor megiszik valamit,vagy elsziv egy jointot. Alapvetően még figyelhetek az egészségremre

Amúgy se a korom se a nemem nem sikerült megtippelni😀 és mint mondtam veled nincs dolgom a temában mivel nem része az eletemnek a fű,te kanyarintottad el efele a beszelgetest,engem se nagyon erdekel hogy megpukkadsz ha temába kerül. Nem ez erdekelt, amiért a kérdést feltettem

okt. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!