Miért lehet hogy mostanában gyakran szorongok és mindenkit helyre akarok rakni?
Tehát csomószor nagy bennem a vágy arra hogy valakit alpári stílusban kiosszak. Pl. Ácsorog a bejárati ajtóba és nem tudnak tőle közlekedni erre én odamondanám,hogy: Menj már el innen a k... anyádba,nem veszed észre hogy útban vagy hülye gyerek. Vagy pl. múltkor felújítás volt felettünk ami elhúzódott késő estig,én meg szívem szerint ezt mondtam volna nekik: Ti normálisak vagytok bmeg,már mások aludnának ti meg itt dübörögtök,idióta barmok. Vagy egy hete bicikliztem és az autós nem tartotta be a jobbkéz szabályt,én meg olyat ráordítottam volna,hogy: Te debil f asz,az ilyenek miért kapnak jogosítványt mint te? Vagy ha valaki hangosan beszél az utcán akkor legszívesebben ráordítanám,hogy: A f asznak nem tudsz normál hangon beszélni,gond van a füleddel vagy mi van?
Szóval mint láthatjátok mindenen felkapom a vizet és szívem szerint mindenkit kiosztanék de ebben a tipikus alpári stílusban. Hozzá kell tennem hogy még nem jutottam el odáig hogy ki is mondjam,de így utólag mérgelődöm mindig miatta.
Valószínűleg azért, mert eddig mindig téged nyomtak el, és eleged lett belőle. Mindenki türelme véges.
Néha nekem is vannak ilyenjeim, bár nekem túl jó a fantáziám, néha elképzelem a jelenetet és már attól jó kedvem lesz, szóval ténylegesen én se hajtottam még el senkit.
túl sok benned a stressz
van miből választani, h a problémádat kezeld: stessz eredetű betegségek, alkoholizmus, konfrontáció esetén meg is veretheted magad, összeütközésbe kerülhetsz a törvénnyel, és kereshetsz stresszmenedzselő módszereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!