Puzsér Róbert szokott füvezni?
A feminácik nagyon buták.
És ami különösen felháborít az az, hogy nem mertek felszólalni az algériai hermafrodita ellen a nők védelmében. Pedig emlékeztek ti is, milyen sokat szidták anno a fehér férfiakat, most bezzeg egy barna interszex már kifog rajtuk!
#12 nem a nőket kell védeni,hanem a férfiakat,mert manapság a férfiak vannak hátrányosan megkülönböztetve.
ha a nők egyenlőek akarnak lenni,akkor igenis viseljék el,hogy rájuk is ugyanazok vonatkoznak (equal rights=equal fights). tehát,ha kikapnak a férfiaktól egy boxmeccsen ,akkor ne háborogjanak,hogy jajj a férfiak mekkora elnyomó agresszorok.
áruld már el nekem,ha annyira egyenjogúság kell,mi a francért nem védik annyira a férfiakat is,mint ahogy a nőket???
az egyenjogúság alapja,hogy mindenkivel nemtől függetlenül kell bánni. de az emberek nem így tesznek,mert beléjük van nevelve,hogy 'jajj szegény nők'.
13-as, a férfiakat is nagyon sok kirekesztés éri, ezt én tudom, mivel én is férfi vagyok.
A fenti komment egy konkrét olimpiai esetre vonatkozott, főleg azért írtam, mert a feministák Nagyon rosszul csinálják a jogvédelmet, eszetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!