Puzsér Róbert szokott füvezni?
Figyelt kérdés
Van vele személyes tapasztalatotok?aug. 12. 13:22
2/14 anonim válasza:
Szokott, elektromos cuccal nyomja, engem is megkínált vele, jó cucc volt, de nem erős.
3/14 anonim válasza:
Ennyi ökörséget nehéz lenne neki józanul összehordania.
4/14 anonim válasza:
#3 attól, hogy te az alacsony szellemi képességeid, elvtelenséged miatt fideszesként nem érted mit mond, nem ökörség. Tanuljál, tájékozódjál, akkor talán túl tudsz lépni gyermeki szinteden.
5/14 anonim válasza:
Hát igen.Ha nem értek egyet a te isteneddel akkor csakis fideszes lehetek.🤣 Bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű....
6/14 anonim válasza:
#5 igen, hiszen a fidesz propagandát nyomod vissza. Nyugi, a mi tanyánk is fidesz 😉
7/14 anonim válasza:
Régen objektívabb volt P.Robi, most már ő is csak a ballibsi sallangokat puffogtatja, meg úgy csinál, mintha az olimpián az Imane Khelif áldozat lenne, pedig csak egy sz@rházy, aki visszaél a születési rendellenességével és szétveri a nőket...
Mostanában tényleg furcsa nézőpontból vizsgálja az eseményeket... a magyar sportolókért bezzeg nem aggódik az olimpián, mint egy tipikus ballibbbant
8/14 anonim válasza:
én utálom az ö ilyen politikamániás idiótát,mint amilyen az előttem lévő férfigyűlölő libernyák.
amúgyis,ha a nők ragaszkodnak az egyenjogúsághoz,akkor viseljék el azt is,ha péppé verik őket,ha férfiakra támadnak.
#equalrightsequalfights
10/14 anonim válasza:
#9 igenis vonatkozzanak a nőkre is ugyanazok!!! nem számít,ki milyen nemű!!!
mindenkivel nemtől függetlenül kell bánn!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!