Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A híresebb sportolóknak,...

A híresebb sportolóknak, embereknek nem extrém nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam, ha nekem extrém nehéz, milyen lehet egy olimpikonnak, híresebb embernek a társkeresés.

Honnan tudja hogy kiben bízhat meg? Èlvezni lehet azt az életet amiben nem szólíthat meg akárkit, belsős “körökben” kell ismerkednie jobbesetben?

Nem félnek hogy kiteregetik a magánéletüket?

Bárhol meglátják, fotók?

Ki mit gondol erről?

2024. aug. 4. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2024. aug. 4. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert ők ált. a aaját körükön belülről választanak, kiterjedt kapcsolatrendszerük van.
2024. aug. 5. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Ahogy a sztárok is, úgy ők is a saját köreikből szemezgetnek maguknak, nem a társkeresőn várják a csodát 😅 Guba gubával, ahogy a mondás tartja.
2024. aug. 5. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
szerintem meg nehezebb. könnyű mondani, hogy a saját körükből választanak, de egy befutott sztár sportolónál vagy színésznél igencsak kicsi az a kör, amelynek tagjai a te szinteden vannak.
2024. aug. 5. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Pont hogy piszok egyszerű, gyakorlatilag az a nehéz hogy ne legyen valakinek párja. Mivel híresek és gazdagok, így még ha csúnyák, hülyék vagy maguknak valók, akkor is tapadni fognak rájuk az ellenkező nem képviselői.
2024. aug. 5. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
#5 Gondolom arra gondolt a kérdező, hogy olyan párt találniuk nehéz, aki nem a hírnév, pénz stb. miatt van velük.
2024. aug. 5. 19:53
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Névtelenül habár sztár egyáltalán nem vagyok , de már elég sok ember megismer a tartalmaim miatt .

Fiúkként, sokkal több lány akar veled lenni , sokkal több ír csak úgy rád és élőben is ha megismernek akkor mintha másképp kezelnének?

Szóval nehezebb ? Nem...szerintem könnyebb, az hogy valaki olyant találj aki nem azért van veled mert sokan ismernek téged, sportoló vagy stb , na az már tényleg nehezebb .

2024. aug. 7. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!