Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Rostás Tibor aka Ábrahám...

Rostás Tibor aka Ábrahám Róbert visszaeső erőszakos bűnöző, vagy ez volt Puzsérral az első ügye?

Figyelt kérdés
Gondolom ha kap is valami elmarasztaló ítéletet, nagyon enyhe lesz, tekintve hogy Fidesz által közpénzjellegét veszejtő adóforintokból pénzelt propagandista provokátor.
2024. júl. 24. 10:14
1 2
 1/17 anonim válasza:
37%
Azt mondják, hogy szerelmes volt a Puzsérba, de ő visszautasította, azért durrant el az agya és vágta szájon.
2024. júl. 24. 10:17
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
Egy interjúban úgy mondta, hogy csak reflexből járt el a keze, mintha ez valami felmentő tényező lenne, pedig ezzel gyakorlatilag azt mondta, hogy ő olyan rendszerességgel pofkozkodik (vajon kivel??), hogy ez már neki izommemória.
2024. júl. 24. 10:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem ártana a gyerekeitől is eltiltani az ilyen erőszakos bűnöző hajlamú agresszorokat. Ha így rendezi a konfliktusait az életben mit művelhet a családjával. Láttuk a karateedzőt is, hogy az ilyen önhitt fideszes párthű emberek mire képesek.
2024. júl. 24. 10:25
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Az is sokat elmond a családjához való hozzáállásról, hogy a vetélésük tragédiája után ahelyett, hogy együtt lettek volna, egymást segítették volna a feldolgozásban, ő inkább elment Puzsérral verekedni, hogy aztán a gyerekei szeme láttára vigyék el a rendőrök a házából. Ezt is biztos megköszönte a felesége, hiszen egy ilyen veszteség után garantáltan Puzsér online hülyeségei voltak neki a legfontosabbak az életében.
2024. júl. 24. 10:41
 5/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem lenne szabad semmit sem megoldani erőszakkal, de azért lássuk be, Puzsér eléggé belemegy mindenkibe. Állandóan mérges. Anno valamelyik casting show-ban az operetténekest is lehordta csúnyán, mert verbunkost énekelt. Semmi más bűne nem volt.

Én sem tévében, sem rádióban, sem podcastokban nem hallottam normális társalgási hangnemben beszélni.

Kiprovokálta magának.

2024. júl. 24. 10:41
 6/17 anonim válasza:
23%
Puzsér egy pöcs, de legalább jó irányba céloz. :)
2024. júl. 24. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
24%

Puzsér egy idióta. Majkának ezer százalékban igaza van, ez a langos nagyon kijárt már annak a nyomorultnak.

Az a kültelki proli kötekedés, amit megengedett magának Ábrahám Robi ellen, minimum pofonért kiáltott.

Őszintén: ki az közületek, aki ezt elviselte volna? Hiszen itt is megy a gyűlölködes, lásd ezt a nagyszerű kérdezőt (kábé Puzsér szintjén van...).

Érdekes, Puzsér nagyon jó verbálisan, de Ábrahám Robi sokkal jobb - és nem agrasszív, szemben Puzsérral, igaz, utóbbi csak szájkaratéban jeleskedik. Aki látta már Ábrahám Robi bármelyik műsorát, az pontisan tudja.

2024. júl. 24. 11:17
 8/17 anonim ***** válasza:
38%

A hiperérzékeny ballibsi lelketek (már ha lenne olyanotok), hirtelen a legkőbunkóbb falusi kocsma gondolkodásmódjává válik, mikor olyan emberről van szó, akiről a mainstream hírforrásaitok előírták, hogy utálni kell.

Gyászoló, tragédiát elszenvedett ember hirtelen felindulásból elkövetett cselekedeteiért természetesen vállalnia kell a felelőséget, de ettől még meglehetősen undorító elkezdeni moralizálni a lélektanán, hogy meghalt a gyereke s miért így meg úgy gondolkodik. Ilyen stílusban, ezt épeszű ember nem kezdi el ecsetelni. Bárkiről is legyen szó.

2024. júl. 24. 11:29
 9/17 anonim ***** válasza:
50%

#8 milyen hirtelen felindulás? Ez az ember felkúrta magát az interneten, egyeztetett Puzsérral egy időpontot, odament, és verekedni kezdett. Ez nem egy pillanat alatt történt, ebben a folyamatban bármikor eszébe juthatott volna hogy hoppá, talán inkább a feleségével kéne foglalkoznia ahelyett, hogy primitív ősember módjára védje bárkinek is a nemlétező "becsületét". Vagy akár az is eszébe juthatott volna, hogy ha ebből ügy lesz, azt a családja is megszívja, és nem Puzsér miatt, hanem miatta.

Részletekbe nem bocsátkozva, de én is éltem már át mély gyászt. Tudod mi az, ami egy pillanatra sem jutott eszembe közben? Hogy mit gondol rólam Puzsér, vagy bárki más az interneten. Ez egyszerűen nem mentség, sőt, kifejezetten leírja, hogy milyen mélyen primitív, alja személyiség is valójában. Ha én viselkedtem volna így, engem elhagyott volna a feleségem érte.

2024. júl. 24. 12:06
 10/17 anonim ***** válasza:
9, olvastad Puzsér szösszeneteit, folyamatos kötekedését? Hogy reagáltad volna le?
2024. júl. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!