Ishowspeed mitől ennyire hiperaktív?
Figyelt kérdés
Szerintetek szed valami pörgetőt vagy tényleg ennyire normáltalan? Szerintem a csávó nem is alszik.Állat: D.júl. 17. 23:28
2/4 anonim válasza:
Szerepet játszik, amúgy nem ilyen. Bőven nem én vagyok a célközönsége, nem is követem őt, viszont találkoztam már olyan videókkal amiben vendégként szerepelt, ott teljesen normálisan viselkedett. Egyébként ha félretesszük azt hogy vállalhatatlanul viselkedik publikusan, legalább annyi a számlájára írható hogy alkohol, cigi és drogellenes amit hangoztat is. Legalább a gyerekek akik nézik ennyivel beljebb vannak. És pont emiatt nem gondolnám hogy bármi szert fogyasztana hogy felpörgesse magát. Látszik hogy csak szerepel, és hirtelen át tud váltani komolyra, ha szer hatása alatt lenne, akkor szerintem nem tudna hirtelen "átnyomni magában egy kapcsolót".
3/4 A kérdező kommentje:
Mondjunk ebbe van valami
júl. 18. 13:03
4/4 anonim válasza:
Nyilván megjátssza, a vak is látja. Neki ez a megélhetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!