Egy szemét eltakaró 40 kg os ápolatlannak tűnő arcszörzetű ollokezű edward hajú azariaht mért látják vonzónak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 17. 15:59
1/6 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Ha az egyetlen férfi lenne a földön, akkor se érnék hozzá, még bottal sem.
2/6 anonim válasza:
Jovan komcsikám menjél a gyárba visszafele
3/6 anonim válasza:
Helyes
Bármennyire is faj ez a nem helyes pasiknak
Amellett sikeres, kreatív.
4/6 anonim válasza:
Én ugyan már nem vagyok tini, 29 éves vagyok, de szerintem helyes gyerek. Nyilván nem találom vonzónak, hiszen hozzám képest fiatal, de azért vak nem vagyok, látom, hogy helyes arca van.
Te pedig, kérdező, egyértelműen egy irigy és csúnya pasi vagy, ezt látatlanban is merem állítani. Különben pont letojnád ki hogy néz ki, meg kinek mi jön be :)
5/6 anonim válasza:
Én több vagyok mint 29 ettől függetlenül egy 20 éves fiút is vonzónak találok ha az.
Jobban mint a 35 felettieket amikor a férfiak többsége már megcsappan
6/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tartom jóképűnek Azahriah-t, és a zenéjét se szeretem, pedig az osztálytársaim oda vannak érte. A dalszövegeket nem lehet érteni sem, és máskor rákerestem egy dalának a szövegére, és olyan közönséges és trágár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!