Karácsony Gergelyre sok nő bukik?
Karácsony jobban megfelel a modern férfi role modellnek. Nincs elhízva, magas, jó az érzelmi intelligenciája, szóval minden adott, hogy a csajok rajongjanak érte. Legalábbis a fiatal korosztály. Az "Apu" imidzs egyébként szerintem sikeres lehet, mert általában a nők is jobban vágynak egy érzékeny, megértő férfire, a fiatal csajoknak meg simán bejön.
Karácsony érdekében remélem, hogy sikerül ügyesen működtetni ezt az arculatot, mert remekül szembe lehet állítani az orbán-féle tajparaszt, bunkó "férfi" modellel (nem, nem férfi az olyan, csak egy nagyra nőtt, ostoba kölyök)
"Nincs elhízva, magas, jó az érzelmi intelligenciája, szóval minden adott, hogy a csajok rajongjanak érte."
minden adott? karácsony ellen pont az szokott lenni az egyik fő kifogás, hogy nagyon tutyimutyi.
#4 - Eleinte én is elhittem, de ez egy suttogó propaganda (olyan üzenet, ami az ellenzéknek szól, és az a célja, hogy elbizonytalanítsa), ami különösen akkor vált szembetűnővé, amikor Vitézy lett az ellenfél.
Ha megnézed Karácsony eddigi fővárosi politikáját, akkor folyamatosan az ellenkezője igaz, valójában folyamatosan nagyon is határozott a fellépése. Éppen ezért kell egyébként a fidesznek Vitézy, mert kontrollálható és irányítható.
Pont nem férfias, inkább feminin típus, az ilyenre nem buknak a nők.
És hát olyan bután bámul ki néha a szemüvege mögül,hogy az borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!