Miért szavazol Karácsony Gergelyre (DK-MSZP)? Milyen intézkedéseket tett, ami meggyőzött, hogy rá szavazz?
Nem vagyok budapesti, igy ez a teher nem nyomja a hátamat, de, én úgy látom, hogy annak ellenére, hogy 5 éve, itt mindenki Budapest csődjéről beszélt, meg, hogy a koaliciója szétesik, meg sehol sem lesz ma... hát, egy akkora ellenszél, ami inkább, már egy 5-ös erősségű tornádó ellenére sem csődöltette be a várost és az általa kinevezett emberek, ma is poszton vannak és a koaliciója sem omlott össze.
Én, amikor Budapesten vagyok, nem érzem, hogy bármivel is rosszabb hely lenne a város, mint Tarlós idejében volt.
7# ne mond, az 1# es versenyző tökéletesen leírta, bárkire szavazna, csak ne Fidesz!
Nézd 10 Karácsony szavazóból minimum 8 így működik.
Ha arról kérdeznéd őket,hogy szerintük konkrétan milyen komoly, nagy volumenű változások történtek 4-5 év alatt, mi volt Karácsony Gergely igazi teljesítménye, semmi, de semmit nem tudnának rá mondani!!
8
Megóvta a fővárost a csődtől, ami a Fidesz minden vágya volt. Nekem ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!