Ki a jobb pasi, Magyar Péter vagy Toroczkai László?
Toroczkai népszerűsége pontosan mutatja az átlag magyar szellemi szintjét. A legostobább politikusok között van Túrótortával együtt, nem sportos, borzasztóan igénytelenül néz ki.
Tudom, a löttyedt, nem túl eszes átlag magyar proli ezzel jobban azonosul, de akkor akkor is nevetséges.
Magyar Péter meg úgy néz ki, mint egy igényes jól kereső külföldi férfi.
Ti miről beszéltek? Toroczkai ránézésre százat kinyom fekve. Szerintem még mindig rendszeresen edz, de ha már nem, ezelőtt 2 évvel biztosan. 3 évvel idősebb Magyarnál. Általában sportzakót, fehér inget és farmernadrágot vagy chinot visel. Teljesen jól öltözködik.
Ezzel szemben Magyar testalkata vékony. Jól jelleme 3. Csak az a baj, egy férfi számára szégyen, ha vékony. Amelyik férfi elhagyja a testedzést, nem tekinthető férfinek. Öltözködésre megegyezik Toroczkaival, bár értelmetlen erről beszélni, hisz a legtöbb politikus pontosan ugyanazt a kombót nyomja a sportzakóval, de mivel szóba hoztátok a divatot: Magyarnak az ecset haja 10 éve volt stílusos a tinédzser fiúk körében.
5, nem tudom, hogy tud így működni az agyad, de a vidéken élő felsőoktatásban tanuló fiatalok jellemzően a Mi Hazánkra szavaznak. Ti, neokommunista "liberálisok" hiába próbáljátok beállítani úgy, hogy az értelmiség a szavazóbázisotok, az az igazság, hogy rátok csak a valóságtól elrugaszkodott bölcsészek szavaznak, akiknek köze nincs a realitáshoz, és életükben nem találkoztak még az élet valódi problémáival. És valahogy Toroczkai az ostobaságával mégis felmosta a padlót mindhárom vitán az ellenfeleivel.
"Magyar Péter meg úgy néz ki, mint egy igényes jól kereső külföldi férfi."
Nem. Úgy néz ki, mint egy buzeráns.
7:
Igen, pont erre céloztam, h mo-on, ahol a többség egy löttyedt vagy dagadt proli, Magyar Péter bzeránsnak számít : D
Az atlag magyarnál butább, igénytelebb es bekepzeltebb emberrel eletemben nem talalkoztam, igy nem csoda, h 14 éve fidesz van, toroczkai tényező lehet, vagy az átlag magyar löttyedten dagadtan osztja az észt arról, h bzeráns meg ki nem.
Toroczkai egy ideális világban max. a polcokat töltené fel egy aldiban, hiszen semmihez sem ért, még angolul sen tud normálisan.
9:
Koszonom, h bemutatkoztal, pont a hozzád hasonló atlagos nagyszájú gyári melósokról beszélek. A fidesz es a mi hazank a hozzatok hasonlo atlagnal butább bekepzelt prolikbol el.
Egyébként marha vicces h eleg izmos vagyok, es vhogy az utcan eddig nem tapasztaltam ezt a nagy pofát : D nehogy egyszer igy nyilvanulj meg az utcán, mikor sörért vonszolod magad a cba- ba, mert csodálkozni fogsz, miert nincs fogad.
Mellesleg rohadt vicces h a hozzád hasonlóknak 3x akkora arca van, mint a 3-4 nyelven beszelo kollegaknak/kulfoldi ugyfeleknek.
Ennek az orszagnak pont az a fő problémája, h hozzad hasonló , butább réteghez lepukkant proliknak is óriasi onbizalma van
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!