Akkor ha a Toroczkait megválasztanák akkor ő valóban vissza hozná a Kádár korszakot, ha pedig Magyar Pétert ő pedig a sorkatonaságot?
Kezdjük ott, hogy mindkettőnek vannak olyan ígéretei amik szimpatikussá tehetnék őket.
Kezdjük Torockaival azzal, hogy ő az az ember aki normális hazafias, független Magyarországot akar. És megvédene minket az új világrendi zűrzavartól, az infláció növekedéstől, a whotól és a kötelező oltástól ami lehet halálos lenne sokak számára vagy betegséget okozna ami olyan mint a covid oltás volt csak gondolom még veszélyesebb, a háborútól de attól nem kell mert attól Viktor is megtud szerencsére, a migráns áradattól ami kösz de megint nem kell mert Viktor ezt is tudja rendezni. Meg persze integrálná a cigányságot és egyenjogúságot intézne a rasszok között.
Mert az viszont gáz a fidesztöl, hogy egyáltalán nem próbálják őket integrálni, ha egy magyar csinál valamit akkor 10x annyi büntetést kap ugyanazért. Ha pedig egy cigány azt pedig van amikor addig nem vonják felelőségre ameddig kb meg nem késel. És hagyja őket szaporodni. És ez viszont már tényleg gáz a fidesztöll. Ezért is kell rettegnünk tőlük nekünk Magyaroknak. És ne értsen félre senki, nem vagy rasszista. Mert ismerek olyan romákat akiket nagyon szeretek és az életemet is rájuk bíznám. Rendesek, nem balhéznak vagy szekálnak soha senkit, segítőkészek, udvariasak. Sajnálom is ezt a réteget akiket a saját analfabéta társaik miatt bélyegez meg egy olyan ember aki nem ismeri őket. A Fidesznek pedig inkább az ilyen normálisan elő romákat kellene segélyekkel és munkával támogatniuk.
Toroczkai elkezdené őket keményen integrálni. Megszigorítaná nagyon a börtönbüntetést az erőszakos bűncselekvőknek többször is kihangsúlyozta, hogy származástól függetlenül is. Oké!
De az egyik cikjében úgy hivatkozott, hogy mindenkinek dolgoznia kellene és olyan helyre osztaná be az bereket ahova kizárólag valók. Nos nekem nincs diplomám. De nehezen mégis sikerült logisztikai állást találnom amiben már évek óta dolgozom. Mert nem diplomához kötik hanem natur logisztika szakmához, de túlnyomó részt igyis csak olyanokat vesznek fel akik diplomások. Én kivétel voltam. És meg is elégednek velem a helyen. És akkor mi lenne csak azért mert Toroczkai a bűnöző rétegű romák miatt visszahozná ezt a törvényt arra a Magyarok is rábsznának? Pl engem lehet elküldenének robotolni 12 órába havi 150 ezerért? Mivel, hogy itt ahol élek csak ilyen munkák vannak ezen kívül? És beraknának helyettem egy olyan suttyót akinek diploma is van a kezében, de lehet majd 35 éves koráig nem dolgozott semmit. És még csak lehet betegsége vagy depressziója sincs amivel még meg is lehetne bizonyos esetekben érteni hanem teljesen jó minden az életébe de igyis büdös neki a munka.. És ilyen sutyerák venné lehet át a helyem és nyugi Magyarok között is van sok munkanélküli olyan is akinek pedig nem lenne joga munkanélkülinek lenni. És az aki mondjuk valami betegségben szenved valóban az is mehetne dolgozni?
A Kádár korszakból vannak dolgok amik jók voltak. De azért kicsit túl kemény volt. Tehát lehet fél diktatúrát csinálna az országból.
Magyar Péter is mond jó dolgokat ha hajlandó lenne betartani. Abban teljesen igaza van, hogy a magyarország orvosi ellátása nagyon rossz. És sok Fideszes polgi nagyon visszaél a hatalmával.
De komolyan egy olyan embert válasszunk meg két év múlva akiről azt sem tudjuk honnan jött. Csak úgy betoppant a köztudatba. Vicces is lenne ha nem Gyurcsány, Soros és Brüsszel állna ő mögötte is ugyanúgy mint MZP, Karácsony vagy Donáth Anna mögött is. És Peti is Gyurcsánynak dolgozik, ez fix. És akkor aztán lenne káosz az országban.. No meg azt az embert aki egy nárcisztikus, mártír és ezért képes volt a gyerekeit és Juditot is bántalmazni verbálisan és gondolom fizikálisan évekig, a saját családját.. Csak azért, hogy ő tűnjön mindenki szemében a jó embernek. Meg azt aki csak agresszív módon tudja a többi pártot támadni. Hazugságokat terjeszt a Fideszről.
És akkor kérdezem én kinek kellenek ilyen miniszterelnökök. Rendben van Orbán sem tökéletes, szerintem azért valamivel keményebben is feltudna lépni Brüsszel ellen, de túl gyáva ahhoz. Persze lenne ígyis egy határ amit nem léphetne át mert akkor vége lenne. És megy a lopás a Fidesznél. De ennek az országnak szerintem még mindig a Fidesz a legjobb választás.
Kádár alapvetően liberális volt tehát Toroczkai pont az ellentéte.
Sorkatonaság az sok minden függvénye de szerintem nem akarja Peti sem ha nem muszáj.
"hogy mindenkinek dolgoznia kellene és olyan helyre osztaná be az bereket ahova kizárólag valók. "
A Kádár-rendszerben csak a mondat első fele volt igaz.
4: akkor Sztálin is liberális volt? Brezsnyev is liberális volt? :D
Mondj még ilyen jó vicceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!