TISZA szavazók! Melyik pártlistára szavaztok a vármegyékben?
Magyar Péter pártja egyetlen vármegyében sem állított listákat így más pártra kell majd szavaznotok.
Minden vármegyében listát állított: Fidesz, DK, Mi Hazánk.
A 19-ből 17-ben listát állított a Momentum (Somogyban és Szabolcsban nem).
A többi párt nem tényező, mindössze 1-2 vármegyében van listája pl. a Kutyapártnak csak Fejérben, a 2rk-nek csak Hevesben, az MMN-nek egyetlen vármegyében sincs stb.
Külön izgalmas, hogy Magyar elég durván leszólta mind a 4 pártot.
Momentumra.
A pártlistájukon a városunk egyik nagyon eredményes jelenlegi, korábbi választásokon amúgy függetlenként induló önkormányzati képviselőnk elől van, tök reális esélye van bejutni.
Szimplán ennyi a szimpátia oka.
6:
Nem vagyok elvakult, sőt, nagyon-nagyon kritikus vagyok Magyarral szemben.
Továbbá teljesen alaptalan, amit Magyar mondott, konkrétan a fideszes narratíva felmondása.
Ennek ellenére nem gondolom, hogy ez "durván leszólás" lenne és nagyon tele van a hócipőm azzal, hogy a sajtó és a polgárok jó része is minden egyes nézetkülönbséget és vitát ilyen hisztérikus szavakkal illetnek "beleáll", "leszól" stb.
Szerintem ez nagyon káros dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!