Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vármegyék visszaállítását...

A vármegyék visszaállítását követően ne legyen újra Jászkun kerület is?

Figyelt kérdés

Valahol mintha láttam volna olyat, hogy a régi megyeszékhelyekre kéne tenni az újból vármegyévé lett megyék központjait. Mit tudom én, hogy Somogyé legyen Somogyváron, ami most egy falu Fonyód mellett.

Ez már szinte természetes, hogy mindenhol visszamegyünk a középkorba, hisz Varga Viktor is vitéz lett már.

2023. jún. 17. 09:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, támogatom, hogy legyen újra Jászkun Kerület
Nem támogatom a Jászkun Kerület visszaállítását
Álljunk meg a vármegyéknél
Nem tudom mit lehetne még tenni
7 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme van? Mennyit agyaltál rajta? Nagyon frappánsnak gondolod? Szombat reggel ilyet csak egy egyedülálló, unatkozó, figyelemre vágyó kocka lúzer ír ki.
2023. jún. 17. 09:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Olyan jó nézni, hogy mennyi Fideszes őrült van, akik ezt támogatják. Mert lényegében már tök mindegy mi lesz. A Monty Python elvét lehet ilyenkor követni: Mindig nézd az élet napos oldalát. Hülyüljünk, ha már elhülyült a rendszer.
2023. jún. 17. 09:38
 3/13 anonim ***** válasza:

#2 Mivel ezt te találtad ki és nem valami fideszes, igen érdekes, hogy őrültnek nevezed azt akinek ilyen ötletei vannak.

Tudod mit? Igazad van!

Totál őrült és hülye az akinek ilyen ötletei vannak! De ezt jó lenne megbeszélned magaddal, hogy nem kellene mutogatni!

2023. jún. 17. 09:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Sokkal több őrültséget talált már ki a Fidesz és vitt keresztül. Úgyhogy megalapozott, ha azt mondjuk, hogy ez is az ő ötlete lesz. Előbb vagy utóbb elő lesz terjesztve.
2023. jún. 17. 10:03
 5/13 anonim ***** válasza:

#4 Persze, persze. Te kitaláltad, leírtad, te minősítetted is hülyeségnek, őrültségnek, most meg meg akarod magyarázni, hogy tulajdonképpen a fidesz volt.

Meddig akarod fokozni a hülyeséget? Szerintem már így is nagyon ciki ez neked.

2023. jún. 17. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, pl. Nógrád megye székhelyét is átrakhatnák Nógrád településre és a várban székelhetne a főispán.
2023. jún. 17. 10:30
 7/13 A kérdező kommentje:
5-ös, ahogy elnézlek te is fideszes vagy.
2023. jún. 17. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:

#7 Bedobod a Chewbakka védelmet?

Lebuktál, baromság amit kérdeztél, leírtál, de nem számít mert én fideszes vagyok?

Szórakoztatsz.

2023. jún. 17. 10:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Fideszes vagy, mert csak azok beszélnek így.
2023. jún. 17. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha az ispánok indíthatnának egymás ellen háborút, és akkor egy egy megye tudna terjeszkedni az ország határain belül.
2023. júl. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!