A vármegyék visszaállítását követően ne legyen újra Jászkun kerület is?
Valahol mintha láttam volna olyat, hogy a régi megyeszékhelyekre kéne tenni az újból vármegyévé lett megyék központjait. Mit tudom én, hogy Somogyé legyen Somogyváron, ami most egy falu Fonyód mellett.
Ez már szinte természetes, hogy mindenhol visszamegyünk a középkorba, hisz Varga Viktor is vitéz lett már.
#2 Mivel ezt te találtad ki és nem valami fideszes, igen érdekes, hogy őrültnek nevezed azt akinek ilyen ötletei vannak.
Tudod mit? Igazad van!
Totál őrült és hülye az akinek ilyen ötletei vannak! De ezt jó lenne megbeszélned magaddal, hogy nem kellene mutogatni!
#4 Persze, persze. Te kitaláltad, leírtad, te minősítetted is hülyeségnek, őrültségnek, most meg meg akarod magyarázni, hogy tulajdonképpen a fidesz volt.
Meddig akarod fokozni a hülyeséget? Szerintem már így is nagyon ciki ez neked.
#7 Bedobod a Chewbakka védelmet?
Lebuktál, baromság amit kérdeztél, leírtál, de nem számít mert én fideszes vagyok?
Szórakoztatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!