Mi Azariah nagy sikerének titka? Miért rajonganak érte ennyire?
Most Ért ide a Mumble Rap, Amerikában 9 éve kiröhögték ezt a műfajt:
Itt példák is vannak Snoop Után :) :
A Mumble Rap nek sokféle típusa van, a dúdolás utódja, jellegzetessége pl a hadarva, dallamosan motyogás professzionális dal hatást keltve.
Az Azariah brand ezeket kevergeti, tesznek bele Kispált, Quimbit az idősebb korosztály kedvéért.
Most ért ide, ennyi, ebből pl elég ismerős lesz egykét elem:
Mert újdonság itthon. Ez a stílus eddig nem volt igazán ismert a magyar fiatalok körében, úgy ahogy 3-mas írja. Nemsokára meg fog jelenni a többi előadó aki ugyanúgy Mumble Rap-et nyom, és akkor lesz nagyobb választék a stílus kedvelőinek.
Általában az aki a 90-es vagy 2000-es rapet hallgatta eddig annak ez tényleg kibírhatatlan. Én nem nem voltam soha kifejezetten rap rajongó, de volt egy-két szám ami tetszett. De ezt a rap stílust én se bírom. Azariah egyetlen számát se tudom végighallgatni.
Egy normális felnőtt ember nem botránkozik meg a "botrányán". Ezt a média fújta fel. Kit érdekel hogy kivel hetyeg. Nem volt házas, nem volt családja.
"egy értelmes ember akinek nem minden második cég fizet azért hogy az ő italukat szürcsölje a kamerák előtt felháborító műmosollyal." Még. Ez az idő is el fog jönni. De ezzel semmi baj. Ahogy mondani szokták "van az a pénz amiért korpásodik a hajam". Ha te milliókat kapnál egy reklámért ne mond hogy nem fogadnád el. Mindenki pénzből él.
Ugyanazért, amiért régen SP-ért és Fluor-ért rajongtak. Mert nyomják a cikkekben, együttműködésekben a TV-vel, illetve a mások által is említett proli stílus felszínen tartja a TikTok-on. Azt ugyancsak kifejtették fentebb, hogy az Autotune és a könnyen emészthető "trash" szöveg nagyon könnyen befogadhatóvá teszi szélesebb körben, mivel nem kell művészetet vagy mélységet keresni a zenékben. Ha megnézed minden generációban megvan az, aki a 12 és 17 év közöttiek számára etalon, mert előtérben tartják. Míg SP a "szépfiú" imidzzsel lett marketingelve, addig Azariah azáltal, hogy régen youtube videós volt és emiatt közvetlenebb, szomszédsrác vibeja van. De amint SP-t levették a képernyőről a következő sztárjelölt érdekében, úgy Azariahnak is el fog jönni az idő, mikor a következő tini zenész átveszi a stafétát.
Ez a piac nem racionális, ne keress rá valódi válaszokat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!