Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Azariah nagy sikerének...

Mi Azariah nagy sikerének titka? Miért rajonganak érte ennyire?

Figyelt kérdés

jún. 1. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Mert nem a tipikus magyar celebek értékrendjét képviseli, hanem autentikus és nem áll be a sorba. A zenéjét én személy szerint ki nem állhatom, de az értékrendje miatt szimpatikus számomra.
jún. 1. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Első sorban magának köszönheti a sikerét. Az ő személyisége, az ő zenéje és előadásmódja kellett ahhoz, hogy ilyen sikereket lehessen elérni. Belecsempészett a zenéibe ilyen fura spanyol, arab stílust is, ami miatt nem mindig érthető mi van, de Majka, Curtis és társai a telt házas Puskások után irigykedve néznek azóta is hogy nekik ez hogy nem jutott eszükbe annak idején.
jún. 1. 13:23
 3/10 Kedves Vezető ***** válasza:
81%

Most Ért ide a Mumble Rap, Amerikában 9 éve kiröhögték ezt a műfajt:

[link]

Itt példák is vannak Snoop Után :) :

[link]

A Mumble Rap nek sokféle típusa van, a dúdolás utódja, jellegzetessége pl a hadarva, dallamosan motyogás professzionális dal hatást keltve.

Az Azariah brand ezeket kevergeti, tesznek bele Kispált, Quimbit az idősebb korosztály kedvéért.

Most ért ide, ennyi, ebből pl elég ismerős lesz egykét elem:

[link]

jún. 1. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Mert a magyar közönség számára tökéletes a proletár stílusa.
jún. 2. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Én pl. erre tudnék vágni a zenétől ha meghallom. Egy nyikhaj gyerek aki beszélni sem tud de pont ezt kell a birka népnek. És nem nem vagyok irigy. Nő vagyok és nem nagyon nem jön be
jún. 3. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Biztos túl öreg vagyok már hozzá (34), tettem kísérletet, de nem bírtam végighallgatni a zenéjét. Nekem egyáltalán nem tetszik ez a stílus, és nem igazán értem, mi tetszik ilyen eszement szinten másoknak rajta, de persze egészségükre. Én maradok a Linkin Parknál és hasonlóknál.
jún. 4. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert újdonság itthon. Ez a stílus eddig nem volt igazán ismert a magyar fiatalok körében, úgy ahogy 3-mas írja. Nemsokára meg fog jelenni a többi előadó aki ugyanúgy Mumble Rap-et nyom, és akkor lesz nagyobb választék a stílus kedvelőinek.

Általában az aki a 90-es vagy 2000-es rapet hallgatta eddig annak ez tényleg kibírhatatlan. Én nem nem voltam soha kifejezetten rap rajongó, de volt egy-két szám ami tetszett. De ezt a rap stílust én se bírom. Azariah egyetlen számát se tudom végighallgatni.

jún. 16. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint azért tetszik mer valós problémákkal foglalkozik, és igenis van mondani valója. Mármint nem csak arról szól hogy jöjjön a pia meg az ezer csaj és igyuk el az agyunkat. Persze az is van benne, de nem minden egyes száma. Emellett nekem bejön ez a laza stílus amit képvisel. Végre egy értelmes ember akinek nem minden második cég fizet azért hogy az ő italukat szürcsölje a kamerák előtt felháborító műmosollyal. Emellett tetszik hogy nem gazdag környezetből jött ahol minden a segge alá volt tolva és igenis megdolgozott a hírnévért. Igen volt egy botránya amit azóta is felhoznak ellene, és nem mondom hogy nem volt hibás. De mutassatok egy embert aki nem hibázik. Nem kell szeretni, de szerintem el lehet ismerni azt amit csinál. Vannak hibái de szerintem ezt teszik őt valós emberré hogy nem csak a tökéleteset mutatja. Igen jöhetnek a lepontozások, és kérem a birka kolompot a nyakamba, de ez csak az én véleményem.
jún. 24. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy normális felnőtt ember nem botránkozik meg a "botrányán". Ezt a média fújta fel. Kit érdekel hogy kivel hetyeg. Nem volt házas, nem volt családja.

"egy értelmes ember akinek nem minden második cég fizet azért hogy az ő italukat szürcsölje a kamerák előtt felháborító műmosollyal." Még. Ez az idő is el fog jönni. De ezzel semmi baj. Ahogy mondani szokták "van az a pénz amiért korpásodik a hajam". Ha te milliókat kapnál egy reklámért ne mond hogy nem fogadnád el. Mindenki pénzből él.

jún. 24. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért régen SP-ért és Fluor-ért rajongtak. Mert nyomják a cikkekben, együttműködésekben a TV-vel, illetve a mások által is említett proli stílus felszínen tartja a TikTok-on. Azt ugyancsak kifejtették fentebb, hogy az Autotune és a könnyen emészthető "trash" szöveg nagyon könnyen befogadhatóvá teszi szélesebb körben, mivel nem kell művészetet vagy mélységet keresni a zenékben. Ha megnézed minden generációban megvan az, aki a 12 és 17 év közöttiek számára etalon, mert előtérben tartják. Míg SP a "szépfiú" imidzzsel lett marketingelve, addig Azariah azáltal, hogy régen youtube videós volt és emiatt közvetlenebb, szomszédsrác vibeja van. De amint SP-t levették a képernyőről a következő sztárjelölt érdekében, úgy Azariahnak is el fog jönni az idő, mikor a következő tini zenész átveszi a stafétát.

Ez a piac nem racionális, ne keress rá valódi válaszokat. :-)

jún. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!