Ez az Azariah dolog kb. meddig fog a "elni"?
A kerdezonek annyiban van igaza a pumped gabo hasonlitassal, hogy azert neki volt egy musora. Azt hiszem evek/eveken at. Ot a media eltette. Ezert volt produktiv evekig. De amint lement a show, szerintem nem is kellett egy felev, hogy gyorsan lecsusszon, hanem kb. 2 honap, max 3. Utana mar mindenki, aki nezte is (az is nem szamottevo, de nagyobb volt mint az Azahriah nezettseg)
Azahriah meg max a media hivja interview-ra ugy 2 havonta egyszer, ha nincs izraeli haboru fontos fejlemeny, vagy keletebbre valami vagy valami politikai krizis. Mert ezekben a korokben meg a fing hiresebb mint o. Szoval onmagaban az fiu ha nincs eppen semmi, es a media behivja tobbszor akkor eselyt adok neki talan 1 ev. De annal tobb nem. Nagy valoszinuseggel ahogy olvastam apja Nemetorszagban van, 1 ev utan mar Magyarorszagon sem lesz, hanem ott elkezd valamit kitanulni, a nyelvet is, es lesz egy meloja 26 eves korara, jelenleg amit csinal, az hobbi amit ketlek, hogy onfinanszirozasbol teremt meg, mert mibol? Ha jol tudom kirugtak a sulibol, max a zeneibol valami, de az nem eleg. Azt is talan ha jol olvastam akkor anyu apu tamogatja mindenben, szoval ja. Egyebkent most legyunk oszintek. Annyira most sincs a toppon, holott ez az o fenykora. Igy.. 5 ev zeneles utan. Fluor, SP, Steiner Kristof (te atyaeg) hiresebb volt egyebkent, es nem kellett nekik 5 ev.
"2-3 évet adok neki még, majd ez is lecseng úgy mint a No Thanx, Tokio Hotel, Fluor, SP"
SP, Fluor és a No Thanx nem hasonlítható a Tokio Hotelhez, mivel utóbbi zenekar vilàgsztár lett, míg az általad felsorolt magyar előadókkal ez nem történt meg.
SP és Fluo szerintem több ideig a köztudatban volt, mint a No Thanx. Maga az SP ha jól tudom, önként döntött a zenélés abbahagyása mellett, és választotta a fotózást. És nem hinném, hogy azért tette volna, mert nem ment neki a szekér, hiszen nagyon népszerű volt.
Az eredeti kérdésre válaszolva:
Azahriah későbbi sikere majd attól fog függni, hogy az új generációt mennyire tudja megszólítani. Ugye a rajongói többsége kb. vele egyidős, vagy fiatalabb, tehát együtt öregszenek. Ezek egy része kitart majd mellette később is, másoknak megváltozik majd a zenei ízlése, és már csak mint nosztalgiát fogja hallgatja majd őt.
De ha a későbbi zenéi majd az akkori tizen-huszonéveseket is meg tudja szólítani, akkor jó eséllyel a köztudatban marad. Ha nem, akkor 20 év múlva már csak az akkori 40-es korosztálynak tud majd retro bulikat tartani. Vagyis annyira lesz sikeres, mint manapság az egykori arany és platinalemezes V-tech zenekar.
Koncz Zsuzsa helyretette a nyomingert:
Hatvan éves karriert biztosan nem fog összehozni, ellentétben a művésznővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!