Elmennél George Clooney-val sörözni?
Figyelt kérdés
Én elmennék :D [csaj vagyok] ne kérdezzétek, miért kérdezem... :P2009. jan. 5. 07:37
12/21 anonim válasza:
ha a batmobillal megyünk akk jah.:D
13/21 A kérdező kommentje:
:))
Nem is rossz ötlet lemenni horgászni és közben sörözgetni a parton :) Nyáron majd megkérdezem George-t h ráér-e.
Mellesleg előbb kapcsoltam be a tv-t nagy hirtelen és valami olyasmit hallottam h most Paris Hiltonnal kavar?! hát egy világ omlott össze bennem. Nem azért, de azt hittem többre tartja magát.
2009. jan. 5. 17:46
14/21 anonim válasza:
Én inkább Colin Firth-el és nem sörözni XD
15/21 anonim válasza:
Nem.
1. nem nagyon rajongok érte..
2. a sztárok (celebek XD) mind beképzeltek..
3. nem szeretem az alkoholt.
4. ezen még gondolkodok :D
16/21 anonim válasza:
Fogós kérdés...ööö...NEM :D akkor már inkább mennék el sörözni bármelyik rádiókabaréssal, humorfesztiválossal, vagy stand up-ossal. Sokkal jobb arcnak tartom őket :) +egy sörözés alkalmával mégis miről beszélgetnél dzsordzsvial? :D
17/21 anonim válasza:
Én is inkább egy stand-upossal mennék el :D
20/21 anonim válasza:
Én sem v.ok oda a sörért, de George Clooneyval biztos, hogy elmennék sörözni :D de ha már mennénk v.hova, akkor mondanám h térjünk át a Martinira. :D | Én kétlem, hogy ő bunkó lenne.. meg kell ismerni :) igazán jó arc. :) Ha olyan bunkó lenne, amilyennek páran látják, akkor esze ágában sem lenne adományozni és az éhező afrikai gyerekekre gondolni. :) (L)George Clooney(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!