Elmennél George Clooney-val sörözni?
Figyelt kérdés
Én elmennék :D [csaj vagyok] ne kérdezzétek, miért kérdezem... :P2009. jan. 5. 07:37
1/21 anonim válasza:
Nem.
Magánemberként egy beképzelt majom, ha autogramot kérsz tőle érezteti veled, hogy min. egy hátast kellene dobnod amiért leereszkedik hozzád. Abban az esetben ha ad egyáltalán...
2/21 anonim válasza:
távolról bejön,de én se hallottam túl sok jót róla...úgyhogy nem vszínű..
3/21 yuda válasza:
Én is hasonlóképpen gondolom-lehet elmennék vele,de a kérdés igazából az,hogy vajon ő eljönne e velem?!
6/21 anonim válasza:
nem mennék el, mert nem tudok angolul, és nem szeretem a sört.
7/21 anonim válasza:
Ő fizet?
Ha igen, akkor naná, hogy el. Egyszer mindenképpen. Legfejebb soha többet.
8/21 anonim válasza:
Vele még a sört is meginnám, pedig utálom a sört. Szinte minden nap viccelődöm, hogy nemsoká jön értem Dzsordzsim.:) Nem ismerem, milyen ember lehet, de az ágyamból nem rúgdosnám ki, inkább be...:)))
9/21 anonim válasza:
Én meg éppen azt hallottam róla, hogy nem egy bunkó... Nekem ő az egyetlen színész, aki tetszik, mint férfi, úgyhogy igen, elmennék vele sörözni . :D
10/21 anonim válasza:
Mennyi sör, és milyen messze kell érte menni? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!