Orbán Viktor bizonyítottan cigány felmenőkkel rendelkezik, vagy ez csak ilyen szóbeszéd?
Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 01:29
31/37 anonim válasza:
Milyen hülyeség! Nem látjátok rajta, hogy indiai?
32/37 anonim válasza:
Mihráncs. Csak fél a konkurenciától.
33/37 bjviszk válasza:
Ez megdöbbentő. Nyilvánvaló, hogy a zsidók és a cigányok simán ( általában ) rasszisták. Én magyar vagyok, magyar felmenőkkel, de egészen biztos hogy zsidó és cigány vér is folyik az ereimben, mint minden normális ( jó, lehet hogy nem normális, de magát magyarnak valló ) magyarnak, köztük a Viktornak is. Ez van, de persze az ember test, lélek és szellem, de sajnos én is még csak a testem megismerésével, megfejtésével vagyok elfoglalva, ahogy ezt az én Teremtőm, Istenem jónak látja. Sajnos még az agy sem tud mindent felfogni, úgyhogy csak óvatosan.
35/37 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen el lehet ezt a kérdést dönteni: rá kell nézni.
Aki látott már másik cigányt, az látja, hogy O.V. is az.
36/37 anonim válasza:
Apja félig zsidó, félig cigány. Anyja félig román, félig magyar.
Ezek a tények.
(Szóval kevert fajú)
37/37 anonim válasza:
Orbán - úgy ahogy van - egy undormány, egy élősködő parazita a Magyar Nemzet testén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!