Orbán Viktor bizonyítottan cigány felmenőkkel rendelkezik, vagy ez csak ilyen szóbeszéd?
Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 01:29
11/37 anonim válasza:
Ismerek tök normális cigányokat és részben cigány származásúakat, nincs bajom velük, nem vagyok rasszista. Orbánnak a hatalommániájával van baj, akár cigány származású, akár nem.
13/37 anonim válasza:
Roma neve van, romául viselkedik, romául néz ki, úgy beszél mint egy kimosakodott roma, az apja úgy néz ki mint egy roma, a gyerekei romák. Igen ő helikopter.
14/37 anonim válasza:
Bizonyítottan nem cigány, nem voltak akkor még cigány diplomások, amikor Orbán apja mérnök, anyja meg pedagógus lett. Az Orbán meg gyakori magyar név. Lásd:
15/37 anonim válasza:
"Orbánnak a hatalommániájával van baj,"
És melyik politikusnak nincs hatalommániája? xD
Ugyanaz mind.
16/37 readymix válasza:
1-es A video nem bizonyít semmit. Amúgy meg az anyai nagyanyja volt roma, a gyerekein szépen előjöttek a jegyek. Viszont nem ez az érdekes, hanem az, hogy milyen ember. Orbán egy szar ember, pure bűnöző. Bogdán László is cigány volt mégis ég és föld a két ember.
17/37 anonim válasza:
18/37 anonim válasza:
Ha Orsós volt a neve akkor nem kérdés
19/37 anonim válasza:
19: Csak éppen soha nem volt Orsós a neve. Se az apjának. Se a nagyapjának.
20/37 anonim válasza:
Nem is értem, miért röppent fel az, hogy az eredeti neve Orsós lett volna. Ha valóban így van, akkor miért pont egy másik roma névre változtatná meg? Ez akkora blődség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!