Miért ennyire megosztó figura Dzsudzsák Balázs?
Figyelt kérdés
Csak mert a lakosság egyik fele válogatott meghívót adna neki, a másik fele már a neve hallatán rosszul lesz.jan. 14. 21:04
2/4 anonim válasza:
Mi van azokkal akik simán enm foglalkoznak vele?
3/4 anonim válasza:
Én ha meglátom valahol vagy meghallom a nevét akkor nevethetnékem támad :-)
4/4 anonim válasza:
Mikor a PSV-nél játszott a média elhitette akkoriban mindenkivel,hogy mekkora sztár játékos,hogy Ő lesz majd a következő Puskás Ferenc, és valamilyen európai sztár csapathoz fog igazolni.
Az anzsihoz igazolt rengetegen csalódtak benne akkor,én is.
Aztán a hírnevének az se tett jót,hogy több autóját is összetörte,volt hogy egy luxus autójából, miközben pesten vezetett kifogyott az üzemanyag,az út közepén
Ez olyan nevetségessé tette
Aztán bekövetkezett a fideszhez való dörgölözése,diplomata útlevelet kapott, Szijjártóval jópofizik folyamatosan, és ez már nálam a csalódottságot felváltotta a tömény undor.
Úgyhogy én bevallom őszintén undorodom nyírlugos büszkeségétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!