Csak engem ráz ki a hideg Tóth Gabitól?
Én egyik Tóth lányt sem bírom a három közül (Tudom Andi nem rokon). Buta, mint a tök. Vera is, de ő legalább nem viselkedik úgy, nem öltözködik úgy, mint egy útszéli bableveses. És a szája sem annyira mocskos.
Lehet, én vagyok tájékozatlan, de pl. Szekeres Andi botrányokról miért nem lehet olvasni? Talán nem tehetséges? Vagy Zséda ügyeiről. Lehetne még sorolni. Tóth Gabi, Tóth Andi, Opitz Barbi naponta szerepel a sajtóban a balhék miatt. Nem a sikeres koncertről írnak.
Kétségtelen, hogy Gabi az utóbbi időkben minden korábbinál mélyebbre süllyedt. Andi legalább nem játssza a szent szüzet. Káromkodik, közönséges, mint Gabi, de nem a keresztény erkölcsöt hirdetve.
Régebben elég helyes csajszi volt, de most Ő a NER boszorkánya!
Itt egy videó, amikor még a Megasztárban idétlenkedett 16 évesen. Sokkal jobban nézett ki: https://www.youtube.com/watch?v=F5b2pzZbOXo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!