Azok akik gátlástalanul bántják Tóth Gabi énekesnőt, belegondoltak abba, hogy mennyi szenvedést okoznak neki? Legutóbb a kamerák miatt sírta el magát emiatt
Figyelt kérdés
Akik a frusztrációjuk miatt céltáblának használják őt, van sejtésük arról hogy egy válófélben lévő édesanya életét keserítik meg? Ha negyed ennyire bántaná őket Tóth Gabi, fel lennének háborodva.
2023. okt. 20. 18:53
21/28 anonim válasza:
Nem beszívtam, nekem mindig jók a megérzéseim és magas IQ-val nem szívok be ilyet. :)
22/28 anonim válasza:
Az elejétől kezdve tudtam. Nem sejtettem, tudtam.
23/28 anonim válasza:
Elmondom, hogy Gáborka is szépen továbbállt. Ez a szitkozódó nép fricskája. ;)
24/28 anonim válasza:
Megint más dolog, hogy ebben az országban például meleg és egyedül hagyott anyuka hazudik egymásról családot. De itt Gábornak nem érdeke, hogy Gabi hazudjon kettejükről. Ismerem annyira Gábort, hogy kiállna.
25/28 anonim válasza:
26
Neked is ment vamzerféreg! Neked sincs semmi bizonyítékod. Annyira hülye nem lehetsz, hogy beszopod Gabikád hónapokkal későbbi "vallomását".
A volt palija meg nem állt tovább, csak kénytelen kussolni.
26/28 anonim válasza:
Akkor te arról nem tudsz, hogy osztrák nőhöz készül kiköltözni. Lol rólad!
27/28 anonim válasza:
Hivatalos 135-ös IQ-val tényleg nem vagyok olyan hülye, én kérek elnézést!
28/28 anonim válasza:
Nem okoztak neki elég szenvedést ahhoz, hogy otthon maradjon és ne szerepeljen ez a szereplési kényszerben szenvedő szerencsétlen. Látjátok, milyen jó alliterációt írtam?
Szóval ultragáz ez a műveletlen ripacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!