Azok akik gátlástalanul bántják Tóth Gabi énekesnőt, belegondoltak abba, hogy mennyi szenvedést okoznak neki? Legutóbb a kamerák miatt sírta el magát emiatt
Akik a frusztrációjuk miatt céltáblának használják őt, van sejtésük arról hogy egy válófélben lévő édesanya életét keserítik meg? Ha negyed ennyire bántaná őket Tóth Gabi, fel lennének háborodva.
1. Saját maga okádja ki a magánéletét a bulvársajtónak.
2. A válást magának intézte, ő lépett félre ha jól tudom (bár őszintén szólva nem követem a trash celeb híreket így lehet rosszul tudom).
3. Százszor annyit keres a celebkedéssel, a magamutogatással, mint egy tisztességes ember melóval.
4. Minden ilyen hiszti műhiszti.
5. Mit kéne sajnálnom egy fideszes kormánypropagandistán?
Nem akarom védeni, mert én is hisztis buta napraforgónak tartom. Először kezdte spirituálisként, aztán előadta magát kereszténynek és sírós nemzetasszonynak. Spirituális ember nem lesz keresztény... Szerintem belekóstol ebbe-abba és mindent félredob, ahogyan rakás pasija is volt. De tényleg nem bántani akarom most ebben, ez csak az általános meglátásom róla.
Ami most történt, arról tul.képpen mind a két fél 1-1 rövid szöveget tett ki és semmit sem tudtunk meg. Igazság szerint a nép csinálta ezt a rohadt balhét körülötte, nem ők ketten művelték! Még azt sem tudja senki, hogy Gabi megcsalta-e Gábort Fricskással vagy egyáltalán mi van a Fricskással. Sőt: ellenpontként Gábor már másik csajjal tervez külföldi életet. Lehet, hogy Gábor csalta meg őt? Múlt héten Gabi tagadott minden vádat, azonkívül egyikük sem mondott ki semmit és az emberek szedték szét őt. Csak azért, ami nekem is véleményem róla és buta napraforgó. De ezért nem kutakszok bele a válásukba és nem terjesztek pletykákat! Úgyhogy mindenki nézzen magába!
35/F
S végül nekem volt igazam az egész nép szutyokcunamijában, pedig kifejezetten rajongója sem vagyok!
Mára került ki nyilatkozat, hogy Gabi márpedig nem csalta meg Gábort és régóta küszködtek. Persze most akkor meg lehet vádolni hazugsággal, de van másik fél és az is el tudja mondani az igazat. Tehát szerintem nincs értelme hazudni. Ha a megcsalás mégis igaz volna, akkor csöndben maradt volna még tovább.
Szégyellheti magát mindenki és szegénységi troll bizonyítványt állítottak ki magukról a internetezők. Jó tanulópénz volt mindenkinek.
Fejezzétek be inkább! Azért szidjátok Tóth Gabit ennyire, mert a sok frusztrációtokat rajta a legkönnyebb és legkevésbé kockázatos levezetnetek.
Nem mertek visszaszólni a főnöknek a munkahelyen, nem mertek a szomszédra rászólni, hogy fejezze be a hétvégi falfúrást, nem mertek leülni beszélgetni a feleségetekkel, hogy a kapcsolatotok kihűlt és megoldást kell találni rá, hogy újra a régi legyen.
Helyette mit csináltok? Egy sikeres énekesnőt alpári módon szidtok, mert azt látjátok, hogy a csordában mások is szidják és emiatt nem akartok kimaradni belőle, győz a csordaszellem, ti is szidni kezditek és ez megnyugtat titeket.
Kedves kérdező!
Évek óta egy nagyon kényelmes, amennyire lehet kiegyensúlyozott, boldog családi életet élek. Van egy gyönyörű kislányom és feleségem. Menő kocsim, ingatlanom, jól menő vállalkozásom. Szerintem még jó pasinak is számítok.
Mindezek ellenére tökéletesen egyet értek, mindenféle fusztráció (vagy irigység!!!) nélkül azokkal akik kritikát fogalmaztak meg a te tótgabiddal szemben. Így már hitelesnek tartasz ahhoz, hogy őszintén ne kedveljem és lenézzem a gabidat?
A kérdező szerintem még gyerek lehet. Vagy maximum egy tini rajongó.
De lehet, hogy csak szimplán süket. :)
Méghogy énekesnő....
Simán csak egy troll. Itt a másik provokációja:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!