Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi törtènt Kun Péterrel az...

Mi törtènt Kun Péterrel az Edda fiatalon elhunyt Gitárrosával? Tudom hogy Motor Balesette volt. Tudom hogy Kunos NEM volt atomrészeg ès ittas. Ismerem az összes kamu agyon fèsült pepitázott Sztorit. Az Igazat rakjuk össze, ideje lenne 30 év után.

Figyelt kérdés
#edda #eddaművek #kunpeti #kunpéter #kunos

2023. okt. 17. 17:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egyébként csak azért ""mertem"" ezt megkérdezni mert nem rég volt megint nagyon aktuállis a Tèma a harmincadik Évforduloja meg persze a nagy Megemlékezés Koncert miatt. És mèg mindèg büzlik a Sztory!

#sorryNOTsorry

2023. okt. 18. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
28%
Tehát onnan tudod, hogy az apád unokatestvérének az unokbátyjának a régi szobatársa azt mondta. Jár a jutalomfalat pistike.
2023. okt. 18. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Akár Jimmy hiszteria , rég meghalt ennyi, nem aktuális , mindenki így jár , akár felkapott futtatott valaki vagy sem .
jan. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!