Miért van az, hogy főleg a pasikat bántja Azahriah sikere?
Figyelt kérdés
Facebookon olvasgattam az Azahriahval kapcsolatos cikkek alatt a kommenteket. Szinte csak pasik utálkoznak alatta. Néhány csaj is persze odateszi a hányós fejet, de inkább pasik. Érdekes, nem? Egy kis irigységet vélek felfedezni..
Lényegében pozitív kommenteket nem is látni max egy-két idősebb embertől.
2023. okt. 13. 23:59
41/56 A kérdező kommentje:
Dehogy ment
2023. okt. 28. 18:49
42/56 anonim válasza:
Dehogynem. Így anonim módon rám akarod húzni, hogy én vagyok a 33-as válaszoló, vicces vagy. :)
44/56 A kérdező kommentje:
Az vagy :)
2023. okt. 29. 19:33
45/56 anonim válasza:
Ki a tokomet érdekli az a zenész. Miért is kell ennyire sztárolni? Azt csak az emberek tudják. De O is tipikus utca zenész, zenélni tud, kitalált valami egyedi zenei alapot és olyan szövegeket ír aminek a felet nem lehet érteni mert olyan gyorsan "énekli" mások is vagyis a közönség is csak úgy érti hogy le van írva a dalszöveg. Tipikus az aki kitalált egy nagyon jó zenei alapot és előadja a saját stílusában és az újra mindig vevő a közönség. Egy 5-10 évig még a pályán lesz aztán az O neve is elfog csendesulni.
46/56 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, mitől bűvöli el annyira a nagyközönséget, mert hogy valami rossz mágia van benne, az is biztos! Mit lehet ezen annyira szeretni?
47/56 anonim válasza:
Indokolva tejesen reális vélemény lehet, indok nélkül értelmetlen. Attól, mert a koncertek tele, nem lesz feltétlen jó zene, ahogy a könyv se értéktelen, csak mert alig járnak könyvtárba (a kettő összefügghet)…
48/56 anonim válasza:
49/56 A kérdező kommentje:
Ffdp-t imádom :)
De Azahriah zenéjét is. Remélem hogy ő is ismert lesz világszerte.
2023. nov. 4. 14:38
50/56 anonim válasza:
15-16-17 válaszokat nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!