Miért van az, hogy főleg a pasikat bántja Azahriah sikere?
Facebookon olvasgattam az Azahriahval kapcsolatos cikkek alatt a kommenteket. Szinte csak pasik utálkoznak alatta. Néhány csaj is persze odateszi a hányós fejet, de inkább pasik. Érdekes, nem? Egy kis irigységet vélek felfedezni..
Lényegében pozitív kommenteket nem is látni max egy-két idősebb embertől.
Engem nem bánt, ha valaki megdolgozik a sikerért és ezért viszi valamire.
Nem követem nyomon, hogy mit (nem) tesz ez az ember, de teljesen feleslegesnek tartom az irigykedést - és hasonlókat. Mozogtam valaha ehhez hasonló körökben, - tudom, hogy mennyi az annyi, miből és mennyit kell az mögé lepakolni, hogy eljuthasson eddig az ember. Én ott akadtam el, amikor szponzoroknak kellett volna gyomorforgató módon megfelelnem, - inkább a saját életet választottam és ezzel le is zártam a zenei karrieremet. Neki van gyomra ahhoz, amihez nekem nem volt, de ezért nem kell gyűlölni olyan embert, aki szeretné vinni valamire. Ha megdolgozik a sikerért élje meg! Amikor megéli, legyárt magának egy újabb akadályt: meg kell tanulnia feldolgozni a sikert, különben csak idő kérdése, hogy mikor kell neki is a süllyesztőbe mennie. Nem egyszerű kihívás a siker feldolgozása, - sokan buktak abba bele végzetesen, hogy nem sikerült megtanulniuk a sikert, a népszerűséget és az ezzel járó körülményeket helyén kezelni. Én sok sikert kívánok ahhoz, hogy ne bukjon bele ez az ember, - egész, józan embert kívánó kihívás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!