Mi az oka, hogy mindenki majdnem 97%-a a lakosságnak Johnny Deppnek adtak igazat Amber Heard-el szemben. A feminizmus lehet az oka?
Röviden : Láttam a tárgyalásról szóló összefoglaló Netflix filmet. Ismert belőle, hogy az emberek 97%-a bizony Johnnynak adott igazat, holott ugye senki sem tudja mi történt köztük valójában. A tárgyalás során olyan bizonyítékokat nem vettek figyelembe, mint Deep hatba rúgta a feleségét és nem részletezem a többit sem. A netflix elemzés szerint az ítéletben & az emberek elfogultságában benne volt a feminizmus is. Az hogy úgy érezték a feminizmus túlkompenzál a társadalomban
Ez lehet az oka vagy személyes ill valami más?
"Amúgy valahol halottam ahogy azt firtattak miért virginaban volt a per mikor mindketten californiaban élnek. Azt mondták azért mert az ügyvédek tisztában voltak vele hogy a californiai jogrendszerben deppnek esélye sincs, még virginaban igen.
Magyarul máshol más ítélet született volna."
Szerintem ez nem túl erős érv, illetve az sem világos hogy ki mellett, vagy ellen szól.
Pl. egy nemi erőszak Szaud Arábiában való tárgyalasa esetén a sértett nőnek van kevesebb esélye.
#6 Az "en bloc" vagy magyarositva amblokk. Az unblock angol szo teljesen mast jelent. Ez nalam olyan szekunder szegyent kelt, mint amikor valaki a szex szot s-el irja magyar szovegben. 🤣🤣
Na de en speciel azert adtam Deppnek igazat, mert Amber megnyilvanulasaibol latszik, hogy nem normalis, itt azt ertsd, hogy szemelyisegzavaros, narcisztikus, bar egyes pszichologusok szerint inkabb hisztrionikus. A megnyilvanulasaibol nekem pszichopata-narcisztikus, onkritika nelkuli embernek tunik, aki szemrebbenes nelkul allandoan hazudozik, hogy neki legyen igaza...
"Az "en bloc" vagy magyarositva amblokk. Az unblock angol szo teljesen mast jelent. Ez nalam olyan szekunder szegyent kelt, mint amikor valaki a szex szot s-el irja magyar szovegben."
nem gondoltam hogy ilyen gyakran írják az "en bloc"-ot unblock-nak, hogy nálad ez már olyan szekunder szégyenérzetet kelt mint mikor sex-nek írják a szexet magyar szövegben. Durva.
#28 na jó, eszembe sem jutott hogy ez tényleg jellemző.
Mentségremre legyen mondva, nem facebookozok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!