Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi az oka, hogy mindenki...

Mi az oka, hogy mindenki majdnem 97%-a a lakosságnak Johnny Deppnek adtak igazat Amber Heard-el szemben. A feminizmus lehet az oka?

Figyelt kérdés

Röviden : Láttam a tárgyalásról szóló összefoglaló Netflix filmet. Ismert belőle, hogy az emberek 97%-a bizony Johnnynak adott igazat, holott ugye senki sem tudja mi történt köztük valójában. A tárgyalás során olyan bizonyítékokat nem vettek figyelembe, mint Deep hatba rúgta a feleségét és nem részletezem a többit sem. A netflix elemzés szerint az ítéletben & az emberek elfogultságában benne volt a feminizmus is. Az hogy úgy érezték a feminizmus túlkompenzál a társadalomban

Ez lehet az oka vagy személyes ill valami más?

2023. aug. 22. 20:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mivel írta le magát??
2023. aug. 23. 11:46
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Lett volna egy koncertje Pesten, amit egy órával előtte mondtak le.
2023. aug. 23. 11:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem onnan jön a nagy Depp támogatás, hogy még a legelején elkönyvelték a bántalmazó félként kb bizonyítékok nélkül, ami miatt dolgozni se tudott. Majd amikor kiderült, hogy kölcsönösen bántalmazták egymást és Amber is egy személyiségzavaros bántalmazó, akkor az emberek átestek a ló túloldalára és túlságosan körülrajongták Deppet.
2023. aug. 23. 12:35
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt mondta hogy ő csak egy drogos vénember. Ezt díjazták az emberek.
2023. aug. 23. 12:43
 15/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én viszont a filmet/sorozatot láttam, de a tárgyalásról még előtte nem is hallottam

4@ "A feminizmus ellentéte az oka."

Azért zártam ki ezt a lehetőséget, mert az esküdtszékben sok hölgy volt és ők is egyöntetűen Deepnek adtak igazat

"Amúgy meg aki még most is deppnek hisz, ..."

Én mindkettőnek hiszek. Szerintem egy pszichopata és egy ketyós hálivodi férfisoviniszta egymásban emberére talált. Valahol nálam Amber nyert, mert kihasználta anyagilag a pasit és tönkre is vágta a karrierjét

2023. aug. 23. 13:57
 16/30 A kérdező kommentje:

5@ "Először is a filmet nem láttam, de az ügyet nyomon követtem. Azért az olyan dolgok hogy Deppnek kellett az ujját vissza varni stb"

Az újj pont akkor vágódik le, amikor a csajt bántalmazásából védekezésképp valamilyen eszközhöz nyúl. Ha csak a csaj veri azt kézzel teszi, amikor a pasi veri akkor nyúl valamilyen szerszámhoz ami ilyen sérülést okoz

"De a baráti körük és a munkatársaik is azt vallották hogy Heard nem normális."

Már a tekintetén is látszik, de ettől még igaza lehet. Verhette sőt hátba is rúgta a csajt.

" Az olyan esetekről hogy direkt az ágyba szart a csaj (amit egyébként be is vallott!) "

A Netflixes sorozatban pont Deepék sms váltásait mutatta, amiben rá akarják fogni Depre az ágybaszarást. Állítólag egy esetben a kutya fosta le az benyugtatózva fetrengő deepet, mert ő codacint vagy mit szed

"stb elég sok közvetett bizonyíték hogy kettőjük közül ki az aki mellett több igazság szólt."

A Netflixes film szerint Amber bizonyítékait nem engedték bemutatni és elfogultak voltak vele szemben a bíróságon

2023. aug. 23. 14:03
 17/30 anonim ***** válasza:
59%

Az volt az oka hogy depp egy kedvelt, híres színész hatalmas rajongó táborral akik akkor is hittek volna az ártatlanságaban ha depp a szemük előtt veri pépesre a nőt.

Amúgy valahol halottam ahogy azt firtattak miért virginaban volt a per mikor mindketten californiaban élnek. Azt mondták azért mert az ügyvédek tisztában voltak vele hogy a californiai jogrendszerben deppnek esélye sincs, még virginaban igen.

Magyarul máshol más ítélet született volna.

Én egyébként úgy gondolom mindkettő kölcsönösen verte a másikat és mindkettő elmebeteg.

Nem mondom hogy amber nem érdemelte meg amit kapott de deppnek is ugyanúgy kijart volna ez.

2023. aug. 24. 21:40
 18/30 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értettem Amber átverte Deepet a házassági szerződéssel vagy annak nem létével. Ez nem tetszett Deepnek. Aztán amikor az átírt tetkóján nevetett bemosott az asszonynak. Az meg erre elkezdte időközönként püfőlni, mert állandóan megpiontet ivott reggelire is. A csaj lefosta az ágyát meg őt, amikor az kábultan be Vicodinozott. Deep hátbarúgta a csaj meg erre valamivel levágta Deep újját és amikor kijött egy haver minden véres volt a lakásba. Magyarul egy noname pszichopata csaj meg egy drogos piás médiaceleb. 😂
2023. aug. 25. 16:09
 19/30 anonim ***** válasza:
94%
Két rongy ember. Az a különbség, hogy Depp egy tapasztalt róka, Amber meg kezdő hozzá képest. Deppnek sokkal jobb volt az ügyvédje és nagyobb a rajongótábora. Nálam totál leírta magát. Egy utolsó önző, megbízhatatlan, alkoholista, drogos proli.
2023. aug. 25. 22:49
 20/30 A kérdező kommentje:
Igen amit a két emberről írsz ezt szűrtem le magam is. Viszont Amber túl járt Deep eszén, mert többször mondja a bizonyíték videokban hogy jól lehúzta. Csak érdekből ment hozzá
2023. aug. 25. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!