Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miben nyilvánul meg hogy túl...

Miben nyilvánul meg hogy túl van tolva a feminizmus?

Figyelt kérdés
A feminizmus kritikusai ezt gyakran hangoztatják. De pontokra szedve, mik is azok amikben ez megnyilvánul?

2023. febr. 5. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Pl amikor nyivákolnak, mert a gazdagok közt nincs annyi nő mint férfi. Viszont az ellen érdekes módon nincs egy rossz szavuk sem, hogy a bányászok, kőművesek, földmunkások, rakodók, hajléktalanok, elítéltek, kéményseprők stb nagy része is mind férfi
2023. febr. 5. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Női kvóta a felsővezetésben. Amiről mindig mondogatták, hogy ilyen sosem lesz, csak néhány szélsőséges feminista akarja, a jobboldal meg velük ijesztget. Hát mégis lett. Ezek szerint mégis a szélsőséges nézetek a dominánsak. Vagy mert ők a többség, vagy mert a többiek félnek ellentmondani nekik.
2023. febr. 5. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha valaki verbális erőszakról, vagy férfiak elleni erőszakról beszél, akkor az rögtön nőgyűlölő incel náczy lesz
2023. febr. 5. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem főleg abban, amikor a gazdag családba született fiúk (és lányok) privilégiumait kivetítik a szegénységben élőkre.

De mondjuk ezt nem hiszem, hogy az átlag feminista csinálja.

Viszont ahogy mindennek, ennek az aktivizmusnak is van egy unatkozó, milliárdos csemete rétegje, akik a kacsalábón forgó kastélyból oktatnak ki másokat, hogy hogyan kéne élniük.

2023. febr. 5. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szinte mindenben. Nem értem a nők miért ilyenek...igenis vannak nemi szerepek, nem vagyunk egyformák. Én is nő vagyok. Sok pasi mellett nőttem fel, így egy csomó férfi munkát én is el tudok végezni, mégis ha férfi van a közelemben, inkább végezze ő. Ahogy pl. a szervezésben, a papírmunkában, a konyhában, vagy a házimunkában is be tud segíteni egy férfi, de a mindennapokban nem neki kellene ezt végezni szerintem. Így, ha besegítünk egymásnak néha tiszteletből, pl.egy házasságban, az tök jó, de ne cseréljük fel a szerepeket. Tudnék én is egész nap maltert hordani a kőművesnek, de ha nem muszáj, nem szeretnék. Anno ez a feminista dolog annak indult, hogy korábban a nőknek szavuk sem lehetett és nem voltak olyan jogaik, mint a férfiaknak. Ma már ugye nincs ilyen. Elérték, amit akartak, csak nem álltak le, ez pedig szerintem gáz.
2023. márc. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!