Jenna Ortegárol vélemény ?
Mondjuk Borsod megyében tényleg sok ilyen kis alacsony fekete hajú lányka flangál...:D
Amúgy nem rossz, de az etalon még mindig Emma Watson. Ő a legjobb!
Nekem unalmas, és a színészkedése se nagy szám. De most felkapott lett valamiért. Nyilván a Wednesday az egy ajándékszerep. Lehetetlen rosszul játszani benne. Olyasmi, mint Joker. Ha szarul játszod (khm Jared Leto), akkor is jó. Jenna pedig nem játszott szarul, inkább olyan átlagos... sorozatszerep. Jó volt, megértem a hype-ot. De nem lennék meglepődve, ha pár év alatt lecsengene, és elfelejtené őt Hollywood. De nyilván, addig kell ütni a vasat... és mindig kell valaki, akit imádnak az emberek. Szóval beragadhat, ha jól jönnek ki a lapjai. Egyelőre nem látom azt, hogy szuperprodukciókban életképes lenne. De hát van példa erre, Tom Holland... hiába egy stöpszli nyomigyerek, simán eljátsszatják vele a 190 centis akció-kalandhőst is, mert rajta van a hype 🤷♂️🤷♂️
Nem, nekem ez nem tetszik. Jennának még azért adnék lehetőséget,te Tom... húzzon már a francba... vissza cuki pókembernek.
Röviden: ronda.
Bővebben: nagyon ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!