Szerintetek Jenna Ortega jár fősulira/egyetemre?
Hogyhogy csak egyetemre járhat?
Mármint úgy értettem hogy a színészkedés mellett továbbtanul vagy csak azt csinálja teljes gőzzel?
Hát figyelj. Szerintem járhat egyetemre.
Nemrég azt nyilatkozta hogy azért utálta a Wednesday forgatását, mert alig volt ideje a beadandókra stb. Ebből gondolom hogy tanulhat, és akkor online tanult, mikor itt voltak Magyarországon a forgatáson.
Ja értem. Köszi a választ. Bocsi a a nehéz felfogásomért.
Csak gondoltam rákérdezek mert szerintem egy ilyen kaliberű sztárnak totál felesleges a továbbtanulás és hogy ő is így gondolja e. De ezek szerint nem.
kiscsaj 22 éves, már most van 5 millió dollárja, 40 millió instagram követője (ezt csak a reklámértéke miatt mondom), és 2025ig van egyelőre 4 filmje, amiből az egyik a legsikeresebb netflixes sorozat folytatása, stb.
ha egy csepp esze van, akkor még 20 év múlva is filmezni fog, és nem tűnik egy buta nőnek, ráadásul tehetséges is.
nehezen tudom elképzelni, hogy x év múlva szorong majd egy irodában, hogy felvegyék fénymásolni, havi 2000 dollárért.
ez hálivud, nem biatorbágy. ezeknek az embereknek az élete sínen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!