Bejön nektek Lalisa Manoban?
Aka. Blackpink Lisa
Aki nem ismeri keressen rá,elég sok kép van róla mindenhol.
24 van egy olyan érzésem,hogy nemnagyon csíped a blackpinket xD
Jó mondjuk az a kép amit linkeltél,tényleg nem jó Rosé-ról,de hülye pillanatban elkapott szar képek mindenkiről vannak,főleg hírességekről,így hogy kigyűjtöd a rossz lesifotókat még nem lesznek csúnyábbak. Amúgy videóban jön ki igazán h ki szép meg ki nem,ott rendesen látod az illetőt,nem csak egy rögzült pillanat. Szerintem a Bp tagok alapvetően szépek,igaz nekem sem Rosé jön be a legjobban,de nem csúnya. Jennienek meg a teste is baromi szexi szerintem. Nem vagyon blink vagy hogy nevezik a fanjaikat,de azért bírom őket.
#16-os és társai
Akik Blackpink fanok vagy tudják miről van szó csak azok írjanak ide mert akik nem hallgatnak Blackpinket vagy stb azok ne mert nem tudják miről van szó!!
*Amúgy Lisa a Biasom❤️*
Szóval a Blackpink egyszerse műtötték meg magukat ugyanis ők szépek,természetes szépek amúgyis mondták egy interjúba,hogy nem szabad cigizniük (nem is akarnak),plasztikáztatniuk stb.
De tudom hogy ez csak 2 évre dzólt utánna azt csinálhatnak amit csak akarnak de akkor sem tettek magukkal semmit!
+Érdekesség:Lisának egy felmérés alapján tökéletes arca van
Rosénak és jisoonak szép
Míg Jennienek normális de amúgy nagyon gyönyörű és minden koreai azt mondja,hogy ő a legszebb Blackpink tag!
Kíváncsi vagyok,hogy ti hogy néznétek ki ha ilyeneket írtok róluk először nézzetek utánna!!!
Aztán kommentáljatok IGAZAT!
Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!