Csak szerintem igénytelen Végh Dóri influencer stílusa?
Elhiszem, hogy neki ez tetszik és időt öl bele, de nekem valahogy olyan semmilyen a végeredmény.
(A bimbó mutogatás, mell lógatás tényleg igénytelen.)
Legyen életed. Akkor nem fogsz mással törődni.
Ha ő magával foglalkozik és te is vele foglalkozol, veled ki fog?
Nem követem, az öltözködési stílusával nem tudok azonosulni, de semmi kivetnivalót nem látok benne.
Azt viszont nem tudom megérteni, hogy vannak akiknek a melltartó nélküliség felér egy pokoli kínzással és minden ilyensmiért beszólnak. Én személy szerint nem merek melltartó nélkül kimenni a házból, mert tartok a közvéleménytől és férfiaktól, de ettől teljes mértékben támogatom, hogy valaki ne vegyen melltartót ha neki így kényelmes. Déli országokban pl. nem is igazán szoktak venni melltartót a nők, mi lenne veled ott, kedves kérdező?
Azért fehér poloban melltartó nélkül nem illik utcára menni.
Én legalábbis nem mennék ugy ki utcára h lehessen látni a mellbimbom.
Ez kicsit olyan figyelem felkeltés még ha nem is direkt csinálja de ha igy megy ki utcára ne csodálkozzon h utána szolnak férfiak
Nem igénytelen melltartó nélkül, az se ha látszik a mellbimbója. Ez csak egy jelenlegi társadalmi és divatelvárás, hogy ne igy legyen
De amúgy Dóri rettentő ostoba egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!