Szerintetek is szexi Novák Katalin?
"7/7: Na. Tisztelem a véleményed, de mégis csak egy Hölgyről van szó. Nem illik ilyen stílusban írni Róla."
Magyarán szólva a nőkről nem szabad csúnyán írni, mert punci van a lábuk között?
"22/23: Nem. Alapvetően téged minősít, ha ilyen hangnemben írsz bárkiről, csak amíg egy férfi pofán tud vágni úgy, ahogy megérdemled, egy nő fizikai hátrányból indul egy ilyen hozzád hasonló paraszttal szemben."
Jelzem neked kérdező, hogy a23 kommentet nem én írtam, hanem az egy másik fórumozó kommentej, szóval a baromi nagy eszeddel ezt is számítsd be kérlek.
Szóval ne engem parasztozz te kis ostoba kérdező. Másrészről meg azért eléggé sokat edzem, megnézném én hogy egy random férfi jól járna e ha engem pofánvágna. De az jobb ha tudod, hogy amiket itt olvastál azok egyike sem olyan nagyon csúnya, azért mert a nők gyengébbek fizikailag nem kell őket mindentől jobban óvni mint a férfiakat.
Utálom azt a felfogást, hogy a csajokkal kell csak kedvesnek lenni, de a pasikat bezzeg lehet szidni, hát nekik nincs puncijuk. :))
22-es (és 25-ös):
1.) a kondizástól alighanem összement a fejed, mert a nagy eszeddel addig, látom, még ne jutottál el addig, hogy a második szám mindig a folyószám (hányas számnál tart a kommentfolyam), az első a sorszám. Vagyis, csak hogy te is értsed: 22/23 = 23 korábbi kommentből a 22. komment (ahogyan ezt egyébként az általános iskola harmadik osztályában tanítják, de te biztos már akkor is erősítettél, vagy libát őriztél, vagy mit tudom én).
2.) amit magadról írtál, azt oda lehetni tenni a "tahó paraszt" lexikonbéli szócikkéhez illusztrációnak. A férfi ugyanis nem akkor üt, amikor megteheti, hanem amikor indokolt, pl. mert egy hölgyet sértegetnek. Mondanám, hogy olvass Márait, kis barátom, akkor talán értenéd, amit mondok, de ahhoz valószínűleg komolyabb intellektus kellene, mint a tiéd, ha egyszer nem ismered a törtvonalat, és nem bírsz 23-ig számolni. Arról nem beszélve, hogy egy pszichológus doktorit írhatna a frusztrációidból (tudom, nem érted, nézd meg a wikipédián), annyit emlegeted a puncit.
23 vagyok.
A hozzászólásomban van némi cinizmus. Kár hogy nem érted.
Az egxik első média fotóra céloztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!