Végre! Ti is megkönyebbültetek hogy végre Budaházy kegyelmet kapott?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 18:37
1/18 anonim válasza:
Nem ismerem az ügyet, hogy mi volt pontosan, de amiket olvasok róla, inkább nem örülök.
2/18 anonim válasza:
Terrorista a pali, szóval sitten lenne a helye. Holnapután ki tudja, mit fog felrobbantani...
3/18 anonim válasza:
Természetesen. Minden magyar ember fellélelgzett.
4/18 anonim válasza:
Hát istennek hogy neonáci huligánok kegyelmet kapnak Magyarországon.
A nemzeti horogkereszténység csúcsra jár.
5/18 anonim válasza:
Hát hooogyne, felemelő érzés olyan országban élni, ahol szó szerint elmebajos terroristáknak kegyelmet osztogat a pártállam :D
6/18 anonim válasza:
Majd ha a jövőben én is hasonló helyzetben leszek mint Budaházy, majd kérem az engem megillető kegyelmet.
7/18 anonim válasza:
Mikor fideszes a terrorista akkor istenesítik a fideszesek.
8/18 anonim válasza:
Lehet, kiadtak neki valami feladatot, amit sitten nem tud elvégezni.
9/18 anonim válasza:
Igen annak is örülök hogy végre visszafogja az eluralkodni készülő wok "kulturát" meg szeretem nézni amikor sivalkodnak a szélső balosok az oldalon!
10/18 anonim válasza:
Kicsit röhejes, hogy az ukránokat meg nácizzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!