Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is szexi Novák...

Szerintetek is szexi Novák Katalin?

Figyelt kérdés
Nekem ő a kedvenc magyar politikusom, nemcsak határozott és sikeres nő, de szerintem bomba jó alakja van (jól áll neki, hogy kicsit gömbölyded), és nagyon szép is.

2023. ápr. 28. 18:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#9: szerintem pont hogy jól áll neki, hogy meghízott.
2023. ápr. 29. 05:31
 12/30 anonim ***** válasza:
68%

Ha te csak a saját véleményedet szajkózod, ahhoz mi miért kellünk?

Az én véleményem az, hogy ronda. Ronda, ronda ronda. Érted? Attól neked még tetszhet. A te dolgod.

Hogy mit keres a sztárok között nem tudom. Politokus, de annak hitvány. Most, hogy egy elítélt terroristát elengedett, teljesen hiteltelenné vált.

Amit képeket mutogattok, az ugyan Ágnes, de Vadai, nem Kunhalmi.

2023. ápr. 29. 07:07
 13/30 A kérdező kommentje:

A beszélgetésnek, tudod, nem az a lényege, hogy nincsen véleményem, ezért megkérdezlek téged, és átveszem a te álláspontodat, hanem hogy mindenki elmondja (kulturáltan) a maga gondolatait, és reagálunk egymáséra. Csak hogy te is értsd, egy gyakorlati példán:

A: Novák Katalin szép.

B: Szerintem nem szép, mert kövér.

A: Nekem pont az tetszik, hogy meghízott.

B: Számomra viszont zavaró.

Ízlésbeli dolgok esetében szerintem pláne nem az a cél, hogy átalakítsuk egymás szemléletmódját. Én legalábbis azért írtam ki a kérdést, mert van ugyan határozott véleményem, de kíváncsi lennék, mások hogy látják. Te ezek szerint úgy, hogy csúnya -- ezt elfogadom, köszönöm, hogy megírtad, nem vitatkozni akartam.

A sztárok közé meg nem én tettem, én úgy írtam ki a kérdést, hogy "politika" és azon belül "egyebek".

2023. ápr. 29. 09:56
 14/30 anonim ***** válasza:
25%

"Az én véleményem az, hogy ronda. Ronda, ronda ronda."

Tudod, ez már a rángatózós, kiscsoportos, dacos hülyegyerek-kategória. Amikor valaki a kényszeres önismételgetésével próbál nyomatékot vinni a mondandójába. Az esetek többségében az általános iskola ki szokták nőni, te viszont úgymaradtál...

Semmiféle terroristát nem engedett szabadon: a kegyelmi kérvény elbírálása államfői hatáskör, mindenütt a világon. Nem kérhet bárki kegyelmet (vagy ha kér is, elutasítják). Egy jogerősen elítélt terrorista pedig végképp nem.

(Hogy Kunhalmi hogy jön ide, azt szerintem te sem nagyon tudod...) :)

2023. ápr. 29. 20:54
 15/30 anonim ***** válasza:
*az általános iskola végére
2023. ápr. 29. 20:55
 16/30 A kérdező kommentje:
Ha lehet, akkor Budaházyt ne itt vitassátok meg, vannak arra más fórumok. Amúgy azon a ponton én is úgy éreztem, hogy lehet Elnök Asszony a világ legszexibb politikusa, de ezt talán nem kellett volna meglépnie...
2023. ápr. 30. 06:23
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
A korához képest jó nő.
2023. ápr. 30. 10:01
 18/30 anonim ***** válasza:
😂😂
2023. ápr. 30. 14:30
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Én nagyon odapörkölnék neki és a Playboyban is szívesen megnézném.
2023. ápr. 30. 14:54
 20/30 A kérdező kommentje:
Végül is államfőt még nem láttunk a Playboyban. Tutira megvenném én is. :)
2023. ápr. 30. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!