Szerintetek is szexi Novák Katalin?
Ha te csak a saját véleményedet szajkózod, ahhoz mi miért kellünk?
Az én véleményem az, hogy ronda. Ronda, ronda ronda. Érted? Attól neked még tetszhet. A te dolgod.
Hogy mit keres a sztárok között nem tudom. Politokus, de annak hitvány. Most, hogy egy elítélt terroristát elengedett, teljesen hiteltelenné vált.
Amit képeket mutogattok, az ugyan Ágnes, de Vadai, nem Kunhalmi.
A beszélgetésnek, tudod, nem az a lényege, hogy nincsen véleményem, ezért megkérdezlek téged, és átveszem a te álláspontodat, hanem hogy mindenki elmondja (kulturáltan) a maga gondolatait, és reagálunk egymáséra. Csak hogy te is értsd, egy gyakorlati példán:
A: Novák Katalin szép.
B: Szerintem nem szép, mert kövér.
A: Nekem pont az tetszik, hogy meghízott.
B: Számomra viszont zavaró.
Ízlésbeli dolgok esetében szerintem pláne nem az a cél, hogy átalakítsuk egymás szemléletmódját. Én legalábbis azért írtam ki a kérdést, mert van ugyan határozott véleményem, de kíváncsi lennék, mások hogy látják. Te ezek szerint úgy, hogy csúnya -- ezt elfogadom, köszönöm, hogy megírtad, nem vitatkozni akartam.
A sztárok közé meg nem én tettem, én úgy írtam ki a kérdést, hogy "politika" és azon belül "egyebek".
"Az én véleményem az, hogy ronda. Ronda, ronda ronda."
Tudod, ez már a rángatózós, kiscsoportos, dacos hülyegyerek-kategória. Amikor valaki a kényszeres önismételgetésével próbál nyomatékot vinni a mondandójába. Az esetek többségében az általános iskola ki szokták nőni, te viszont úgymaradtál...
Semmiféle terroristát nem engedett szabadon: a kegyelmi kérvény elbírálása államfői hatáskör, mindenütt a világon. Nem kérhet bárki kegyelmet (vagy ha kér is, elutasítják). Egy jogerősen elítélt terrorista pedig végképp nem.
(Hogy Kunhalmi hogy jön ide, azt szerintem te sem nagyon tudod...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!