Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik K-pop banda a kedvencet...

Melyik K-pop banda a kedvencetek? Okot is írjatok.

Figyelt kérdés
Légyszi ne indítsatok itt vitát🙏🙏🙏! Nem szeretnék!

2023. ápr. 24. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a (G)I-DLE 😅🥲
2023. ápr. 26. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Red Velvet, a 2014-2019 diszkográfiájuk hibátlan, az újabb zenéik közül van, amit nem hallgatok, nem szeretek annyira, de még mindig az egyik legváltozatosabb csapat a kpopban. Plusz a tagokat is nagyon kedvelem.
2023. ápr. 26. 08:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Blackpink mert 1. Csak őket ismerem😂

(Bts létezéséről tudok,de az a pár szám amit hallottam tőlük langyi tinglitangli zenének hatott,mint pl. Butter stb... meg amúgy is faszik vannak benne,nem igazán érdekel megmondom őszintén) ellenben a Bp.nek jó kis trap alappal rendelkező electros számai is vannak amiket szeretek pl.: Pink Venom,How you like that,Pretty Savage,Lalisa(ok h ez solo) az ilyesmiket. Persze nem minden számukat szeretem,nekik is vannak langyi zenéik. A másik meg hogy baromi jó nők. Jisoo aranyos és nagyon szép Jennie marha dögös,teste is nagyon jó,Lisa arca cuki és szép+ő is szexi,és Rosé sem rossz amúgy. Egyiket sem utasítanám vissza😂 Blink vagy mi a fene nem vagyok,de bírom őket.

2023. jún. 17. 00:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Dettó ugyan ezek miatt hallgatok Blackpinket :)

Szerintem is electro, trap részek nagyon jók!

2023. jún. 17. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Super Junior a "fiúk" közül. Szimplán szeretem a régi kpopot, és a stílusuk közel áll hozzám zeneileg.

Lányok közül 2NE1. Úgy hozták a vagányabb női vonalat, mint senki más szerintem. Utánozhatatlanul jók. Ének nagyon ott van, rap szintén, a tagok szólói is zseniálisak.

2023. jún. 29. 17:36
 16/16 Szofi158 válasza:

Nekem a BLACKPINK a kedvencem

A biasom:jisoo

Ahogy megismertem:egyszer az unokatesómal(2020 nyarán kamillával)just dance-sztünk láttuk a BLACKPINK DDU DU DDU DU-t és nagyon megtetszett beírtuk a YouTube-ba hogy BLACKPINK és elkeztük őket hallgatni és azóta ők a kedvenceim

Még más gg biasam:

Twice:mina

Itzy:chaeryeong

(G)i-dle:minnie

Ive:yujin

NewJeans:minji

Aespa:Karina

Le sserafim:yunjin

Mave:tyra

Red velvet:irene

Nmixx:kyujin

Stayc:sieun

Kep1er:yujin

Mamamoo:moonbyul

Xg:chisa

2023. okt. 6. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!