Alex Csigér román?
Van VamosArt, Pamkutya, Videómánia akiknek megvan az 1 millió sub YouTubeon.
Vámos Sándort nem veszik sosem számításba ezért én sem fogom most. Volt egy YT videó amiben egy csávó aki kiszámolta ki érheti el következőnek az 1 millió feliratkozót.
Radics Peti a legeselyésebb, de a csávó szerint nem ő fogja elérni leghamarabb hiába van neki 910 ezer.
Szerinte Cresser vagyAlexCsigér érheti el leghamarabb az 1 milliót.
Alex Csigérnek mi köze a magyar YouTubehoz mikor egy román? Romániában él, román YouTubehoz tartozzon akkor.
Egyébként Cresser is román de ő 2-3 évet élt Magyarországon, mert magyar állampolgár is, tehát van magyar felmenője, ebből kifolyólag nem mondható el csak románnak. Sőt ő sokkal magyarosabb mint ez a román. Nem böfög bele a videóba, nem teszi tele bevágásokkal. Nincs is olyan eszméletlen durva román akcentusa mint ennek az Alexnek. Nem értem mit beszél a videóiba.
Az is érdekes hogy AlexGaming néven kezdte a youtubeot aztán a sok nokedli feliratkozott, az idősebbek azt mondták jaj azért alexgaming mert a sok noki nézi, jajj buta Alex. Ezért inkább nevet változtatott xd
román!
Amúgy Vamos mester a tanárom volt, hatalmas figura, gyakran beszélgetünk manapság is, megeszi az összes videóst reggelire akkora arc élőben!
nem azt mondtam hogy megtanult magyarul, és igen elbsztam. A tájszólásra gondoltam.
De mivel ő Romániában él, miért a magyar youtubehoz hasonlítsák?
Értem én hogy székely meg minden, ami Magyarország volt.
Egyébként én is külföldi születésű vagyok, Kárpátaljai.
Nincs kárpátaljai tájszólásom, kettős állampolgár vagyok. Utálom az ukránokat, amiért elüldöztek Kárpátaljáról.
De Magyarországon én is megkapom, hogy jaj csak egy ukrán senki vagyok. YouTubeon Alex Csigért elfogadják teljesen, mint magyar hiába székely azaz külhoni magyar, de egy átlag külhonit soha nem fogadnak el Magyarországon. Ismerek olyan kárpátaljait, akit megvertek mert "ukrán". A székelyeket is mindig lerománozzák. Egy közszereplő miért érdemel nagyobb elfogadást, mint egy átlag ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!