Szerintetek Alex Csigér megérdemli, hogy Magyarország legnépszerűbb videósa legyen?
8-12 éveseket lehet a tartalmatlan tartalmakkal, és idióta, ezer éve lejárt erőltetett mémekkel és 2 másodperces új ingert keltő vágásokkal lenyűgözni. Más nem is nézi ezeket, csak kisiskolás gyerekek. Magyarországot ez messze nem reprezentálja.
Simán fel tudom olvasni ezt a kérdést úgy, hogy teljesen szarkasztikus a mondanivalója, és gúnyolja az összes ilyen selejt videóst a viccelekrobitól kezdve a románokig.
Ki ő?
Még a nevét se hallottam soha.
A nézettség és az érdemek semmilyen kapcsolatban nem állnak egymással. Mindig is igaz volt és marad is, hogy soha nem az értékes, igényes, minőségi tartalom a legnépszerűbb, hanem a könnyen fogyasztható, szórakoztató.
Zenében mindig a pop zene népszerűbb, hallgatottabb a komolyzenénél. Újságok közt mindig népszerűbb a könnyed, bulvár, mint a komolyabb, közéleti, gazdasági újságok. Könyvek közt is a szórakoztató, ponyva irodalom volt népszerűbb a szépirodalomnál, vagy akár a filozófiánál. Tévében is a szórakoztató, bulvár celeb, műsorok népszerűbbek bármilyen komoly, pláne minőségi tartalomnál.
A YouTube és az Internet többi része sem kivétel ez alól. A neten a világ szinte minden tudása megtalálható, komplett nyelveket és szakmákat lehet elsajátítani, de a meztelen csajok, cuki állatok és viccelődés messze népszerűbb, mint a valóban minőségi és értékes tartalom.
Hát mivel szar tartalmat csinál, így passzol az ország színvonalához. Sajnos a magyaroknak szarra van igénye a videósokat tekintve is, ezért sajnos passzolnak a videói a magyar igényekhez. Innen nézve nem furcsa. Aza gáz dolog önmagában, hogy a szar tartalmakkal mennyi embert lehet bevonzzani.
Amúgy egy relatív régi videóban felmerült, hogy ő a húgából csinál nézettséget. Pár napja a youtube feldobott róla egy videót, pedig baromi régen nem láttam tőle semmit se, és amikor láttam, akkor is keveset, de azt meg régen. Mi volt a videó címében? Hát a huga. Szóval azért az évek alatt nem változott, hogy miből csinál nézettséget, persze azt se minőségi módon. Erre van igénye sokaknak. A tartalmatlan tartalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!