Janurik Kinga és Kisfaludy Anett szerintetek együtt vannak?
Mindketten női kézilabdázók és láthatóan elég szoros kapcsolat van köztük, de hivatalosan megerősített információt nem találtam a kapcsolatukról.
Ha csak csapattársak és ilyen jó a barátságuk, az is teljesen érthető, de szerintem ha két ellentétes nemű sportolóról lenne szó, mindenki úgy gondolná, hogy együtt vannak, és említenék őket a médiában.
(Természetesen nem azt mondom, hogy amint együtt van két híresebb ember/sportoló arról cikkezni kell, de szerintem az elég inspiráló lehetne néhányaknak, hogy nem csak a sportban/karrierben találtak egymásra, hanem a szerelemben is.)
"Amúgy nem értem, hogy lehet, hogy a szavazatok alapján a többség szerint együtt vannak, de a válaszok között meg nem tartják valószínűnek."
Nem feltétlenül szavaz, aki válaszol, és nem feltétlenül válaszol, aki szavaz.
Egyébként megint raktak ki közös képet, miután megnyerték a meccset Győr ellen, és a kupával pózolás után nem is csapatkép van, hanem amin csak ketten vannak... Lehet csak véletlen, vagy tényleg annyira régóta csapattársak hogy már így a természetes, de annyira aranyosak, büszke vagyok mindkettejükre és az egész FTC csapatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!