Mi ez a hatalmas rajongás Jenna Ortega körül?
Figyelt kérdés
Saját bevallása szerint nem is szereti Wednesdayt játszani. Lehet ezért is működik neki a karakter. Csak ezért lett ennyire felkapott mindenki máshoz képest?2023. ápr. 8. 14:09
12/20 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem rajtad áll vagy bukik, és ugy se érted, szóval neked mindegy is. További szép napot, nem szállok be egy szájkaratéba.
13/20 anonim válasza:
Hat szerintem csak te erted h mit beszelsz xd
14/20 anonim válasza:
Szerintem a drogozásra gondolt a 4-es
16/20 anonim válasza:
1. Egyenlőre egyre népszerűbb xd Nem mintha eddig egy filmbe se szerepelt volna.
17/20 anonim válasza:
Jó színész. Szerintem jól játszik. És nagyon szép. Bár pl. Wednesdayként nekem jobban tetszik, mint a vigyori kiscsajként, amilyen valójában.
Mi lenne az ok, amiért ne rajonganának érte?
18/20 anonim válasza:
Nekem abba a szektás démonos filmbe is bejött már fiatalon xd
19/20 anonim válasza:
Nincs semmi bajom Jennával. Emberileg sokkal szimpatikusabb a legtöbb nagyképű üdvöskénél. Viszont az imidzsét jobban átgondolhatták volna.
Kiválasztották egy családi sorozat főszereplőjének, miközben X karikás filmekben mutogatják. (Nem 18, X!) Ez gondolom, már most sok gyereket arra sarkall, hogy megnézzék a kedvencünket olyan alkotásokban is, amit még felnőtteknek is csak külön figyelmeztetéssel ajánlanak. 😬🙄
Akik futtatják, gondolhattak volna erre is.
Aztán már most mennek a felhördülések, mert egy képen látták cigizni és bort inni. Basszus, felnőtt ember.
20/20 anonim válasza:
Gyönyörű lány. Szerintem a világon a legszebb. Számomra ő az etalon! Jó, ez nyilván szubjektív. Emellett jó színész. Fiatal kora ellenére profi a szakmájában. Nem csak színészként, hanem civilként is nagyon szeretem a nyilatkozatait. Nem csoda, hogy sokan felnéznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!