Zelenszkij erkölcsi szemszögből jó ember?
Szerintem igen, mert kiáll azért, amiért megválasztották.
De lehet más szemszögből nem az. Ugyanakkor nem hiszem, hogy erkölcsösnek lehet maradni egy olyan pozícióban, amiben ő van. A kényelmes fotelből meg könnyű ítélkezni és megmondó embert játszani. Ezeknek az embereknek egyike sem felel egy országért.
Egy sokadrangú színészecske, anno a legnagyobb eredménye az volt, hogy letolt nadrággal ugrálva a színpadon egy pianínó billentyűzetét paskolta a kicsikéjével.
Az egész emberiség számára egy vérengző gyilkos, tehetségtelen bohóc, korrupciós milliárdokkal a titkos számláin, a félnótás amerikai elnök zenekarának oszlopos tagja. Egy selejt, senki!
Szerintem az probálja megvédeni az országát a népét mégha ez sok áldozatal jár is.
Arról nem ő és az ukrán nép tehet,hogy egy elmebeteg diktátor elakarja venni az ország egyrészét és ha nem sikerül akkor földig rombolja a lakoságot meg kiirtja.
Tudom ő sem szent de nézzünk szét a világban melyik politikus az.
Elárulok egy titkot: Ukrajna (lefordítva "határvidék") egy létjogosultság nélküli műállam, amit Lenin hozott létre a térség megtörése és gyengítése céljából. Részben orosz, részben magyar területekből lett összetákolva, a lakossága pedig szintén 90%-ban oroszokból és magyarokból áll. Tehát nincs olyan, hogy "Ukrán állam", csak ellopott területek és elnyomott lakosság Zsidenszkij diktatúrája alatt. Ezt próbálja most valamennyire helyrehozni az orosz vezetőség, míg az "ukránok" a már régóta tarthatatlan állapot fenntartásán erőlködnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!