Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki ez a Sebestyén Balázs?

Ki ez a Sebestyén Balázs?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen be van mindig kapcsolva a rádió és reggelente ez az alak osztja az észt. Egy hónapig figyeltem a műsort és azt vettem észre, hogy ez az ember mindenhez "ért". Pl: teológia, egészség, politika, gazdaság stb. Mindig mindenben okoskodik. Milyen végzettsége van(BSC,MSC,PHD), hogy mindenhez "ért"?
2010. okt. 5. 16:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz diplomahalmozónak lenni, hogy valaki sok mindenhez értelmesen tudjon hozzászólni. Vágó Istvánnak is vegyészmérnöki diplomája van, mégis egy két lábon járó lexikon, akár Farkasházy Tivadar. Tájékozott, művelt, széles látókörű. Én kedvelem, a fiatal műsorvezetők közül őt tartom az egyik legjobbnak. Tény, hogy 1-1 műsorra felkészülnek, de a váratlan dolgokra is csípőből kell reagálni. Neki ez sikerül.
2010. okt. 8. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!