Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sebestyén Balázs melyik...

Sebestyén Balázs melyik egyetemre járt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem csak az egyetem mellé járt, olyan idióta.
2011. febr. 25. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
a csonka egyetemre.
2011. febr. 25. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

Még ezt sem tudod? Pedig illene…

Semmilyen Mindentudás Celeb Egyetemre!

(a lehető legmagasabb elismertséggel büszkélkedő, veri a Cambridge –et Harwar -ot! csak keveseknek adatik meg az-az élmény, hogy diplomájával büszkélkedhessenek!)

[link]

2011. febr. 26. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
20%

a lé, lényeg, nem kell ehhez diploma...

(csak kis összeköttetés, pár strici celeb vénqrva, akik a hóna alá nyúltak, és futtaták...)

[link]

2011. febr. 26. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Probaltam utananezni, de sehol nincs szo az eletrajzaban egyetemrol. Mar fiatalon elkezdett TV-zni, szoval az is lehet, hogy nincs neki, hisz nem kellett ez neki a befutashoz. Nekem is van egy ismerosom, aki musorvezeto es nincs neki diplomaja. Ha van Balazsnak, akkor kommunikacio-egyeb bufeszak kombora tippelnek valami videki foiskolan. Amilyen nagykepu, biztos beleirna az oneletrajzaba, lenne valahol rola szo...ettol fuggetlenul biztos, hogy jart valami kepzesre, de nem biztos, hogy diplomasra.
2011. febr. 28. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
De járt egyetemre, azt nem tudom hogy melyikbe, de angolt-meg talán törit tanult. Van diplomája.
2011. márc. 1. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:43

támaszd alá elérhető, hívatkozással (linkel) akkor elhisszük (hamár Te állítod...)

2011. márc. 1. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Parancsolj kérlek.

[link]

Pont most találtam róla egy interjút.

Gyengébbek kedvéért az interjú végén vannak róla infók. Bölcsész karra járt.

2011. márc. 1. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

Először a jogi egyetemre jelentkezett, de nem vették fel, így Havas Henrik médiaiskolájába felvételizett, majd átjelentkezett a Szegedi Tudományegyetemre, és végül bölcsész szakon diplomázott.

Pontosan igy kepzeltem el az eletutjat. Havas Szegeden tanit (tanitott?) kommunikacio szakon. Biztos, oda jart. Komm-bufeszak.

2011. márc. 1. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaza van, tényleg végzett egyetemet!
2013. aug. 28. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!