Ki a kedvenced a Morning Show-ból? Sebestyén Balázs? Rákóczi Feri? Esetleg Vadon Jani?
János és Balázs a kedvenceim, Jani azért, mert én is imádom a metált, és ő a trióban a "kispolgár", ő hasonlít még úgy-ahogy egy átlagemberre. És a humora is bejön.
Balázs pedig őrülten jófej, állandóan sztorizik, aki csak tévés műsorvezetőként ismeri, annak is lehet elképzelése arról, micsoda beszólásai vannak. köztük nem tudok különbséget tenni.
Feri az, aki engem semmilyen téren nem fog meg, teljesen semleges karakter, tehát övé az utolsó hely
"Feri az, aki engem semmilyen téren nem fog meg"
Azaz: a leggyengébb láncszem? :-)
már miért lenne korlátolt? én emlékszem több vitára is, amikor belátta, hogy senki nem ért vele egyet, tehát valószínűleg ő mond hülyeséget...
amúgy pedig a vitákban én általában vele szoktam egyetérteni. (pl. adjunk-e nevet a kocsinknak... :D)
"már miért lenne korlátolt? én emlékszem több vitára is, amikor belátta, hogy senki nem ért vele egyet, tehát valószínűleg ő mond hülyeséget..."
Én is, de több olyanra, amikor csakazértis kötötte az ebet a karóhoz. Meg például zenében is képes rögtön leszarozni azt, ami neki nem jön be. Ez korlátoltság.
A Jani! Ő olyan egyszerű ember,mégis imádni való.A Balázs idegesítő.Állandóan a központban akar lenni.Imádja a hangját..
A Feri meg olyan semleges számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!